Ako riešite keď potrebujete napríklad novú prechodnú koženkovú bundičku? Idete hľadať do nakuoneho centra alebo objednate cez net? Ja som už z hľadania v obchodoch zúfalá. A cez net je to také, že príde mi to také neosobné, alebo ako mačku vo vreci kupovať. 😁 Väčšinou sa rozhodnem pre net, ale radšej by som nakúpila osobne. Tak sa chcem spýtať, že ako riešite podobné "problémy". 😁
Ja hľadám v sekaci, kvalita a cena super a aj strihy, nie ako teraz tá hrôza v obchodoch
Milujem nakupovanie, chodim aj do obchodneho centra aj cez internet, nie je den aby som si nepozrela oblubene stranky s oblecenim, a aby som aspon 1 x do mesiaca nesla do OC. I ked nie vzdy nieco kupim ale proste je to relax a prehlad
Ja som uz znechutena z online (velakrat mi pride nieco, co vyzera inak ako na foto), aj z kamennych obchodov (kilometre nekvalitnych handier). Snazim sa objednat z overenych znackovych outletov, tam aspon ked rozbalim krabicu, nie som sklamana (Answear, Best secret)
Takisto objednávam,obchodov celá kopa a nič poriadne v nich...v obchode som nekúpila oblečenie asi 2 roky...
Alebo sekáč...😁
Je to asi o stasti. Pri online shopoch je dobre nakupovat stale v tuch istych lebo tam uz viem aku velkost brat a ako veci sedia. Chodim do tuchto obchodov:
Offline - Reserved a F&F, ale aj HM a Gate
Online - Zalando, About You, Bonprix, Lidl online shop (ale tam vacsinou len veci na doma)
Autorka - kozenkovu jarnu bundu som si kupila minuly rok online z About you a je pekna aj velkostne hned sadla.
malokedy idem do obchodu, to ma uz omrzelo, nebavi ma tak chodit, maximalne do sekacu idem osobne, ale bezne do obchodov normalnych to ee, to mi nesedi, ked nieco potrebujem, ze ozaj, ze topanky alebo nieco, tak velakrat si kuknem na nete, eshopy a az ked nieco vyberiem pozriem ci sa da niekde aj v kamennej predajni aby som si vyskusala, ale to idem proste uz za konkretnou vecou
A teraz si predstavte ako mi moja babka vždy nadávala, že kupujem cez net, no to by si ona v živote nekúpila, čo nevidí naživo. 🤣 Iný svet, nepredstaviteľný pre ňu.
Od korony iba cez net,neznášam obchodaky a centra a mám to aj tak ďaleko.AboutYou,Zalando,stačia tieto dve,čo nesedí,zadara vrátiš cez kuriéra,pohodlnosť nadovšetko.Ak sa dostanem do civilizácie tak v sekacoch.Dnesna móda v obchodoch je strašná a nekvalitná.
Väčšinou about you vo výpredajoch. ..ked mi nesadne, vratim.. Ked potrebujem niečo surne, tak vtedy idem po obchodoch ale to je minimum..
Aj pre mna bolo nepredstavitelne objednavanie, ale dnes uz je to bezna sucast zivota. Uz dlho som si nic na seba nekupila, lebo teda mam toho velmi vela doma a prichadzam na to, ze aj vela veci nenosim a je to velka skoda.
ja už skoro všetko cez net, to čo hľadám nikde v kamennom obchode nenájdem - mininálne mojej veľkosti