Ahojte, v ktorých obchodoch mate najlepšiu skúsenosť s kupovaním nohavíc a rifli (pomer cena a kvalita), ak máte nad 180 cm a nie ste zrovna štíhle?
@grace55 ďakujem, Next mi nenapadol, to určite skúsim. Dnes keď som hľadala v obchode a jedny sa mi pozdávali, mali na sebe napísané, že je to mamičkovská kolekcia 😀 sebavedomie hneď padlo hlboko pod zem 😀
S.Oliver - dĺžka 34
Najdlhšie mi vydržali bez rozgajdania, straty farby a tak Wrangler.
Asos má kolekcie Tall. Avsak je to eshop, takže si ich nevieš skúsiť dopredu.
Pošta je tuším nad 30-40€ zadarmo.
Ja mám opačný problém. Som zase strašne malička 🤷
Takže využívam u nich kolekciu pre nízke ženy
Viem ze 34 dlzku urcite robia aj levisky alebo mustang. Kamoska je vysoka a levisky si zvykne kupovat taka dlzka zvykne pockat aj do zlavy😊
@janapeterjana skus Bonprix
skus Asos - "asos tall" kolekcie maju vsetko pre vysoke zeny... pod fotkami aj pise, kolko tie modelky meraju a aku velkost maju na foto.
Mne sa najviac osvedčil Marks and Spencer, jediný obchod, kde veľkosť , 10L som nai nemusela skúšať, čokoľvek bolo v tejto veľkosti, mi sadlo ako uliate. veľmi ľutujem, že odišli z SK. Ach, jo....
@janapeterjana C&A ..long verziu rifli, kupujem si kazdy rok min. dvoje. Minule dokonca zlacnene z tusim 29,90 na 19,90 a z toho este 50%zlava. Keby mali viac kusov tak beriem 3-4ks.
@janapeterjana Mám presne toľko isto a je to občas problém. Sadne mi Next, C&A, ale snažím sa vždy nájsť Long veľkosti. Dosť veľa sa dá nájsť aj v Bonprixe, majú tiež v ponuke Long veľkosti, rifle z posledných asi 2 rokov mám odtiaľ. Občas niečo inam, ale treba veľmi veľmi hľadať.