Ahojte, kde je to kvalitne, rychle a pomerne lacne?ja zvyknem cez net happy foto ale tam sa mi oplati az ked mam strasne vela fotiek lebo postovne a balne ma vyjde tolko co fotky🙈tak sa chcem poradit s vami😉a este otazka robite skor fotoknihy alebo albumy?ja to akosi uz nestiham a to fotky a fotenie milujem ale uz sa chystam na dlhe zimne vecery ze si k tomu sadnem a spravim albumy.
Ja si zvyknem dávať tlačiť fotky napríklad aj v dmke, tam majú na to taký ten automat, mne to tiež raz kamoška poradila a odvtedy chodím iba tam. Mám to za pár dní a aj ceny tam majú celkom dobré 🙂
Ja som si dala vyvolat fotky cez internet www.220foto.sk a bola som spokojka. Okolo 200 fotiek som platila ani nie 20€ rychle a lacné. odporúčam !
ahoj...ja som si ich dávala na stránke
www.fotopak.sk
Kde si dávate robiť fotky alebo fotoknihy?
Ahojte tak ja som si dala pred mesiacom vyvolať 135 fotiek rozmer 10/15 CM cena aj s poštovným 30 euro v cewe foto a hrozné som nespokojná polovica fotiek orezana úplne zle pol hlavy a tak a niektoré ako keby boli fotene cez záclonu úplne matné som hrozne nespokojná už u nich nebudem dávať vyvolať nič .
@martinabreza ahoj, ďakujem za skúsenosť. Ja som tiež niekedy cez nich objednávala, ale sú to už roky. Teraz mám kvantum fotiek len v PC, tak sa chcem do toho po večeroch pustiť, ale nerada by som bola sklamaná kvalitou fotiek.
@stanka_s nie je zač som veľmi sklamaná aj nahnevaná dala som na reklamu aj viac eciek a normálne zvažujem ich reklamovať.😤
@martinabreza ešte že som si prečítala, čo si napísala a to som chcela, že teraz dám na vianoce urobiť svokrovcom a našim tú knihu u nich čo reklamujú, že by sme im tam dali naše fotky aj s ich, no to budem mať asi bobky im to dať robiť :/
Poznam stranku 220foto.sk, ale este som si u nich nedavala vyvolat.