Ahojte. Chcem si dat vyvolat vacsie mnozstvo fotiek. S ktorou sluzbou ste boli spokojne? Aj s kvalitou aj cenou? Nerada by som bola keby boli nekvalitne...Najlepsie tak aby mi to prislo kurierom. Dakujem 🙂
CEWE je ok 0.19 za fotku 2€ pošta
Oni to spravia rychlo, len pošta donesie listok za 4 dni, to je na tom divné
@karolinakr Ano ale ked chcem vela fotiek tak je dobry ;)
@bbebe teraz majú na CEWE.sk ze 50 fotografia za 9,99€ s postovnym ;)
Za mňa happy foto urcite nie.. Dala som rozmer 10:15 a ani jedna jedine nemá taký rozmer, každá je iná, do ramcekov nepoužiteľné..
Ja som všade čítala super recenzie na empik. Dokonca som na instagrame vyňuchala 20% zľavu, tak super.
Pri objednávke bol uvedený počet dní, za aký čas máš fotky hotové (nepamätám si presne, bolo tam pár dní), keď som to zaplatila (musíš samozrejme vopred), tak v potvrdzovacom maily bol zas iný počet dni, dokedy bude objednávka hotová. Samozrejme viac dní.
A nakoniec v deň, kedy mi mala podľa počiatočných info prísť vybavená objednávka mi prišiel mail, že kvôli korone a veľkému počtu objednávok sa tá moja omešká. Išlo to z Poľska.
Akože cena super, aj kvalita, ale keby som to potrebovala ako darček, alebo sa spoliehala na ich uvedené lehoty na stránke, tak zostanem akurát tak dobre zhechutená.
Ja vyvolavam na pockanie cez stroj ale v maxe v trnave neviem ci to je aj v inom meste.
@katka164 ja som tiež cez tú stránku objednavala, ale už mi nefunguje ..
@bbebe Vážený zákazník
Odporúčam CEWE.sk alebo empikfoto 🙂
Najvýhodnejšie a aj rýchlo urobia a vyexpedujú 🙂
Doručenie: Kuriérom 🙂