Kde si dať urobiť matrac na mieru?

aurorastone
19. apr 2021

ahojte 🙂 viete prosím doporučiť stránku alebo človeka kde ste si dávali robiť matrac na mieru? bola na mňa vznesena požiadavka od rodinného prislusnika najst a objednať matrac s rozmermi 140x180x16 do 100 eur, už googlim 2 hodiny ale taky hotový a za takú cenu neexistuje. ďakujem za každu radu..pozerala som jysk, ikeu, dormeo, zdravotné matrace a iné matracove stránky ale nič som nenašla.

mima1
19. apr 2021

No tak to bude tazke za taku cenu. Hlavne ak ma ist ak tak o kvalitu a nebude to len molitan daky obyc

aurorastone
autor
19. apr 2021

@mima1 ja som im aj vravela ze to ťažko za takú cenu, lebo tie kvalitné som skoro vždy našla okolo 400 eur a vyššie, to sú starší ľudia, počítač, internet nemajú a ani nevedia s nim pracovať... a ze sa im ponúkol sused že on im pohľada ak ja nie som ochotná, ale nechcem aby ich niekto cudzí odrbkal, len sa im nedá vysvetliť ze taky asi nezoženiem rozhodne nie za 100 eur...

renka30
19. apr 2021

To podla mna len na objednavku, je to velmi atypicky rozmer ale do tej ceny sa podla mna nezmestite

aurorastone
autor
19. apr 2021

@renka30 ono to je na taky rozťahovací gauč ktorý je už v hroznom stave, vylezany, a ze max do tých 180cm kvôli dverám ci co.... oni sú ešte aj v inom meste takže ja len hľadám podľa toho čo mi povedali :/

zzzuzzzu
19. apr 2021

@aurorastone... davali sme robit minuly rok ATYP na raj-matracov.sk
... dodanie bolo rychle a pomer kvalita/cena je velmi fajn

addel
31. jan 2022

@aurorastone Ahoj, neviem odkiaľ si, ale ak z BA a okolia, tak ohľadom matracu, odporúčam firmu LUGAS - špecializovaná predajňa matracov a vyrábajú aj na mieru ;)

aurorastone
autor
1. feb 2022

@addel ďakujem dobre vedieť do budúcna, toto sa už vyriešilo našťastie k spokojnosti vyše pol roka dozadu 😁