Zdravím, nemáte niekto info, prečo sa nezobrazujú inzeráty predávajúcej @modrinka13? Pri jej inzerátoch, ktoré mám uložené vo wishliste svieti "not displaying". Má stopnutý profil? Nájdem ju tu pod nejakým iným nickom? Alebo viete niekto na ňu kontakt? Mal som v jej shope zálusk na nejaké veci a teraz som zostala sklamaná ☹ Ďakujem
@ulamachula a pokial si pamätám,tak som čítala že sa pekne nabalila na niektorých
@gubcikova Vďaka za info, to by som si samozrejme prezrela, aké má hodnotenia a tak, ale ani som nestihla🙂 Ale ako čítam, tak ma asi nemá čo mrzieť... Ďakujem
@ulamachula ked si dáš do google jej meno tam ti ukáže hodnotenia a je aj na čiernej listine
nemáte niekto kontakt na ňu ???? od 4. februára 2013, ani tovar ani peniaze...... 😒
Tak isto nemám ani tovar, ani peniaze, tiež by som bola vďačná za kontakt 🙂
Aj ja poprosím ak má niekto kontakt, keby ho tu uviedol, tiež nemám ani tovar ani peniaze, viete niekto aspom jej skutočné meno? pod modrinka 13 ani nijaká iná modrinka som nič nevygooglila.
Baby tak mne už peniaze prišli, držím palce, aby poslala aj vám.
Aj moja mamina u nej objednala a ani tovar a ani peniaze :|
Treba sa jej vhrážať že dáte na ňu trestné oznámenie, a tak pošle Vám peniaze, aj ja aj množstvo iných sme to tak robili, a dostali sme peniaze naspäť, mimochodom zase predáva na modromkoníkovi. Že sa nehanbí. Treba ju otravovať so so so správami a strašiť, povedze že niektoré mamky ste sa dohodli, že dáte hromadné trestné oznámenie.
Siládiová
Neobjednávajte od nej nič, pretože nebudete mať ani tovar ani peniaze.Je maximálne nespoľahlivá.
Aj ja som jej ešte v apríli poslala 36 eur a dodnes žiaden tovar, stále tvrdí že mi peniaze pošle a doteraz nič.....:(
@ulamachula pro shopy sa rušili.ostali len tie ktoré mali na to živnosť