Dievcata,viem ze je to kazdeho vec,ked zmaze ucet,ale neviete co je s Rebekou? Ona mala pekne prispevky,skoda jej😕
Už s tým prestaňte, zadaj do lupy na stene už sa to riešilo pár krát
@stellarstar a aj si tu lupu dala, ked ju radis? lebo tam najde velke zakrutene. Ak sa to aj riesilo, co sa asi riesilo, prispevky su ocividne vymazane. Takze aj ked si tu lupu da, jej zvedavost to nevyriesi a odpoved nenajde.
@elanor páči sa 🤣🤣🤣🤦♀️
@elanor mne to vyhľadá. Takže je to tu stále.
@martinkatinka
@stellarstar
@bessie12
no, asi nie kazdemu. ja napr. vidim iba toto, a viac nic
Takze pokial aj autorke ukazuje len toto, tak sa nedopatra
Pridala jedna zienka na stene.tak kopirujem...
Kedze posledne dni sa tu niektore pytali na @rebekamarcusko posielam Vam od nej odkaz.
Takze mile dievcata,kedze ak som aj nieco pridala ma tu viac zien hejtovalo ako povzbudzovalo a vedeli urcit ako je na tom moj psychicky stav,tak presne preto som radsej odisla. Uz som sa nemohla ani len zien opytat na radu,lebo ak v tom videli pretrcanie sa,aj ked som posledne mesiace pridala nieco raz za cas. Dalej ma MK oberal o moj drahocenny cas a radsej ho investujem do dolezitejsich veci a odporucam to aj vam. Nikdy som tu nikomu neublizila,nerobila si z nikoho posmesky a aj napriek tomu som bola pre vela z Vas tercom,aj ked som sa nechcela hadat. Je pekne ale citat,ze niektorym tu budem aj chybat,ale uz mi to tu viac bralo ako davalo a prestalo to tu pre mna mat zmysel. Som ziva,spokojna a stastna. Nemam ziadne psychicke problemy,neklamala som vas tu a rozoberat ma tu,je smiesne a svedci to len o vas nie o mne. Radsej by som znova pretrcala ako byt tak zlomyselna a rozoberat tu cloveka co sa ani nevie branit poriadne. Ale dakujem vam,aspon mi stale dokazete ukazat ako vedia byt ludia neprijemni. Prajem vam krasny zivot.
To bola nejaká celebrita? 😂😂
😦 To je škoda, ona bola strašne milá. Napriek tomu, že niektoré na ňu boli fakt hnusné! Vlastne sa ani nečudujem, že odišla. Dúfam, že je šťastná a má sa skvele.
@ariannazara netusim o koho ide.ale vnimam uz prilis velal prispevkov ,kde sa na nu pytaju.
A toto na mna vyskocilo na stene 🙂
Tak som to sem skopirovala.
Škoda jej, bola moc fajn, ale vôbec sa jej nečudujem že odišla. Len samé hejty, urážky..
Zrušila si účet.