kam by ste isli na veceru/obed, keby ste mali k dispozicii max 25 EUR na osobu? Malo by to byt bud BA kraj, TT kraj alebo NR krai. Ziadne exoticke kuchyne, ako mexicka, cina a pod. nechceme. Idealne by bolo, keby ta restika mala aj info na nete. Isli by sme len 2 osoby. Nepijeme alkohol, takze cena by bola len za jedlo a nealko.
dakujem za kazdu radu
Ahojček, ja odporúčam: restauraciamatysak.sk/start/view.php?docid=1 . Drahý tam žiadal našich o moju ruku :o).
Matysak je super,krasne prostredie,super obsluha aj jedlo,lebo trosku drahe 😒 a k nemu sa hlavne chodi kvoli vinu
ak mimo Ba tak horarennovytekov.sk my sme tam mali svadbu.....
li_lemon, tak mi sa vždy tešíme do Toskánskej reštaurácie v Rusovciach. Stránku majú, tak urob kuk, ceny si veľmi nepamätám.
ahoj, skus akodoma.eu je v Bratislave, a velmi chutne tam varia o obsluhe ani nehovorim super. My sme ju vyuzili na promocne oslavy, chodime tam sem tam s rodicmi ;) Inac vyborne varia aj v Liviane ale su troska drahsi (podla mna za 30 na osobu sa tam da chutne najest) my sme tam s drahym boli sa ucit varit (svadobny dar) u sefkuchara a vrelo odporucam... v zivote som este tak dobre nenavarila ako tam 😀
Ahoj, odporucam Ristorante Italiano v Ba, vynikajuco tam varia a aj ceny su primerane 😉.
http://www.bratislava.cdfoto.net/italiano.htm
A tu je pre zaujimavost jedalny listok:
http://www.obedovat.sk/bratislava/restaurant.me...
Ja odporucam restauraciu Primi-su bud v centre pod Michalskou branou alebo na promenade pri Eurovea. A tam je dalsia super restika-Kolkovna.. vyborne varia a ceny su v pohode, do 25€ na osobu sa zmestite aj s dezertom 😀
keď môže byť nitra,tak odporúčam penzion Hoffer...sú aj na nete
pridavam sa k toscany
ja nezvyknem mavat obmedzeny rozpocet a chodim do akoze luxusnych restauracii. Ta talianska nie je na pohlad nejaky luxus - maju ale uz aj druhu pobocku otvorenu- je v light hause na racianskej - ta vyzera krajsie ako ta, co vidis pod linkom od toscany...liz, to jedlo je ale bozske 😉 uz ma davno tak neoslovilo jedlo ako prave v tejto restauracii - uplna fantazia... chodime tam pravidelne na nedelne obedy sa super najest...urcite to vyskusaj...
s cim mam v poslednom case este dobru skusenost je braseria a pilzner pub v eurovei - tiez vyborne jedlo... v braserii viac to ide do francuzkej kuchyni ( vyborne slimaky tam maju ak mas rada 😉 ) v pilsnery zase do ceskej klasiky - ale v exkluzivnom prevedeni ( myslim v chutovo exclusivnom ) - ceny su v pohode v oboch...
dnes sme boli na obede pri forume v pivovari - tiez jedlo stoji zato ( mala som tam husaciu pecen - hm, mnamka 🙂 hlavne jedlo som si odniesla domov, kedze som ho uz nezvladla po tej peceni 😎 )
toscanska v rusovciach je fantasticka klasika, len som si neni ista tym rozpoctom - je to tam trosku drahsie ( manzel tam mal 30-tku a pristup aj jedlo na jednotku...)
myslim ze ten rozpocet ktory mas je dostatocny na vacsinu restauracii ( asi nie na vsetky chody, ale hlavne jedlo a dezert by sa do toho zmestit mali...)
a co hovorite na Estremo? boli ste tam niekto?
Modry dom vo vajnoroch,alebo kusok dalej Pri kaplnke 🙂
http://www.papanica.sk/sk/restauracia.php?id=36... v pezinku v krasnom parku,na buduci tyzden je tam vinobranie
http://www.supernavigator.sk/navigator/profile_... a toto je super ze za cca 45 min sa restka otoci o 360 stupnov a ak je krasne je nadherny vyhlad na celu Bratislavu
ja odporucam restauraciu Rambla tesne za Michalskou branou, ide babie leto, da sa posediet na teraske a dat si all you can eat - za 10€ pre osobu (do 17 hod.), gril+salatovy bufet (je v tom aj polievka) a jes, kym neprasknes 🙂 vyborne varia
ciatko myslim si ze v tych centrach je to vsetko na grc...vsetko stoji vela ,je to z polotovarov,lebo poriadna kuchyna tam nieje 😝 😝 😝 😝
ak nitra, tak okrem hoffera este toto:
Patriot restaurant
Irish times pub
v oboch varia velmi dobre, nie polotovary..
zalezi, co si predstavujete, ze budete jest, ci mate nejaku oblubenu kuchynu, jedla a tak..😉
ak chcete uplne ze luxus, tak toto:
Zlaty klucik
alebo este toto, ale to je mimo mesta:
Palenica Jelsovce
lienocka ja som tak pred 5rokmi bola v super restike na namesti v pasazi-niaka talianska 🙂 ,bolo tam super jedlo,perfektna obsluha 😀
ja by som odporucala restauraciu Cierna Voda v Kralovej pri Senci, vyborna kuchyna a prijemne prostredie
alebo nieco mimo regionu - Rybarsky Dvor pri Piestanoch
dalej restauracia Furman za dedinou Banka pri Piestanoch
alebo sme sa velmi dobre citili aj v Chorvatskom Grobe na husacich hodoch, zial restauraciu si uz nepamatam, ale tam je toho vela.
grobska husacina tam snad nieje zle v ziadnom dvore no naj je:
husacina u galika
Na husacinu u Galika musim napisat kritiku na zaklade skusenosti spred 2 rokov. Musky v restauracii, nedopecena hus. Ak je dobre upecene husacie maso, ma sa oddelovat od kosti, to nase bolo pri kosti este krvave. Vsade navokol lietali musky. Nemozem odporucit.
twinflame no vidis a ja tam chodim kazdy rok aj niekolko krat a vzdy 100 percentna spokojnost a to tam chodime aj s firmy ,ak mame takto na jesen zahranicnych kolegov na slovensku 🙂 .
ide o to,pri akej prilezitosti....ked ste mladi ludia a nechcete nic nobl,tak je celkom fajn "Trafena hus" alebo vyborna je "Pizza Mizza", maju tam vynikajuce cestoviny!