Kde sa navečerať za cca 25 eur? Poznáte slušný podnik?

liz_lemon
18. sep 2010

kam by ste isli na veceru/obed, keby ste mali k dispozicii max 25 EUR na osobu? Malo by to byt bud BA kraj, TT kraj alebo NR krai. Ziadne exoticke kuchyne, ako mexicka, cina a pod. nechceme. Idealne by bolo, keby ta restika mala aj info na nete. Isli by sme len 2 osoby. Nepijeme alkohol, takze cena by bola len za jedlo a nealko.
dakujem za kazdu radu

diddi
18. sep 2010

ide o to,pri akej prilezitosti....ked ste mladi ludia a nechcete nic nobl,tak je celkom fajn "Trafena hus" alebo vyborna je "Pizza Mizza", maju tam vynikajuce cestoviny!

halintoa
18. sep 2010

Ahojček, ja odporúčam: restauraciamatysak.sk/start/view.php?docid=1 . Drahý tam žiadal našich o moju ruku :o).

diddi
18. sep 2010

Matysak je super,krasne prostredie,super obsluha aj jedlo,lebo trosku drahe 😒 a k nemu sa hlavne chodi kvoli vinu

liz_lemon
autor
18. sep 2010

@diddi sme mlady par, ale do Pizza Mizza chodime hocikedy, toto ma byt len taka fajn vecera, pri ziadnej prilezitosti

labus
18. sep 2010

ak mimo Ba tak horarennovytekov.sk my sme tam mali svadbu.....

jaaty
18. sep 2010

li_lemon, tak mi sa vždy tešíme do Toskánskej reštaurácie v Rusovciach. Stránku majú, tak urob kuk, ceny si veľmi nepamätám.

cucuriedka
18. sep 2010

ahoj, skus akodoma.eu je v Bratislave, a velmi chutne tam varia o obsluhe ani nehovorim super. My sme ju vyuzili na promocne oslavy, chodime tam sem tam s rodicmi ;) Inac vyborne varia aj v Liviane ale su troska drahsi (podla mna za 30 na osobu sa tam da chutne najest) my sme tam s drahym boli sa ucit varit (svadobny dar) u sefkuchara a vrelo odporucam... v zivote som este tak dobre nenavarila ako tam 😀

toscany
18. sep 2010

Ahoj, odporucam Ristorante Italiano v Ba, vynikajuco tam varia a aj ceny su primerane 😉.
http://www.bratislava.cdfoto.net/italiano.htm

toscany
18. sep 2010

A tu je pre zaujimavost jedalny listok:
http://www.obedovat.sk/bratislava/restaurant.me...

martinex
18. sep 2010

Ja odporucam restauraciu Primi-su bud v centre pod Michalskou branou alebo na promenade pri Eurovea. A tam je dalsia super restika-Kolkovna.. vyborne varia a ceny su v pohode, do 25€ na osobu sa zmestite aj s dezertom 😀

andrea999
18. sep 2010

keď môže byť nitra,tak odporúčam penzion Hoffer...sú aj na nete

dai
18. sep 2010

pridavam sa k toscany
ja nezvyknem mavat obmedzeny rozpocet a chodim do akoze luxusnych restauracii. Ta talianska nie je na pohlad nejaky luxus - maju ale uz aj druhu pobocku otvorenu- je v light hause na racianskej - ta vyzera krajsie ako ta, co vidis pod linkom od toscany...liz, to jedlo je ale bozske 😉 uz ma davno tak neoslovilo jedlo ako prave v tejto restauracii - uplna fantazia... chodime tam pravidelne na nedelne obedy sa super najest...urcite to vyskusaj...

s cim mam v poslednom case este dobru skusenost je braseria a pilzner pub v eurovei - tiez vyborne jedlo... v braserii viac to ide do francuzkej kuchyni ( vyborne slimaky tam maju ak mas rada 😉 ) v pilsnery zase do ceskej klasiky - ale v exkluzivnom prevedeni ( myslim v chutovo exclusivnom ) - ceny su v pohode v oboch...

dnes sme boli na obede pri forume v pivovari - tiez jedlo stoji zato ( mala som tam husaciu pecen - hm, mnamka 🙂 hlavne jedlo som si odniesla domov, kedze som ho uz nezvladla po tej peceni 😎 )

toscanska v rusovciach je fantasticka klasika, len som si neni ista tym rozpoctom - je to tam trosku drahsie ( manzel tam mal 30-tku a pristup aj jedlo na jednotku...)

myslim ze ten rozpocet ktory mas je dostatocny na vacsinu restauracii ( asi nie na vsetky chody, ale hlavne jedlo a dezert by sa do toho zmestit mali...)

liz_lemon
autor
19. sep 2010

a co hovorite na Estremo? boli ste tam niekto?

titkovamiriam
19. sep 2010

Modry dom vo vajnoroch,alebo kusok dalej Pri kaplnke 🙂

titkovamiriam
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
titkovamiriam
19. sep 2010

http://www.papanica.sk/sk/restauracia.php?id=36... v pezinku v krasnom parku,na buduci tyzden je tam vinobranie

titkovamiriam
19. sep 2010

http://www.supernavigator.sk/navigator/profile_... a toto je super ze za cca 45 min sa restka otoci o 360 stupnov a ak je krasne je nadherny vyhlad na celu Bratislavu

jasminet
19. sep 2010

@liz_lemon napr. simplicity v podunajskych biskupiciach (vynikajuci tatarak tam maju), apetit na jozefskej ...

ciatko
19. sep 2010

ja odporucam restauraciu Rambla tesne za Michalskou branou, ide babie leto, da sa posediet na teraske a dat si all you can eat - za 10€ pre osobu (do 17 hod.), gril+salatovy bufet (je v tom aj polievka) a jes, kym neprasknes 🙂 vyborne varia

ciatko
19. sep 2010

@martinex na primi v eurovei mam tazke srdce, tie cestoviny, co mi dali naposledy, tak to bola tragedia, mrazena zelenina s mukovo-syrovou omackou, cele zle. a za nehoraznu sumu, len skoda, ze mam taku makku povahu a nevratila som im to 😖

titkovamiriam
19. sep 2010

ciatko myslim si ze v tych centrach je to vsetko na grc...vsetko stoji vela ,je to z polotovarov,lebo poriadna kuchyna tam nieje 😝 😝 😝 😝

lienockaa
19. sep 2010

ak nitra, tak okrem hoffera este toto:

Patriot restaurant

Irish times pub

v oboch varia velmi dobre, nie polotovary..
zalezi, co si predstavujete, ze budete jest, ci mate nejaku oblubenu kuchynu, jedla a tak..😉

ak chcete uplne ze luxus, tak toto:
Zlaty klucik

alebo este toto, ale to je mimo mesta:
Palenica Jelsovce

titkovamiriam
19. sep 2010

lienocka ja som tak pred 5rokmi bola v super restike na namesti v pasazi-niaka talianska 🙂 ,bolo tam super jedlo,perfektna obsluha 😀

zuzana76
19. sep 2010

ja by som odporucala restauraciu Cierna Voda v Kralovej pri Senci, vyborna kuchyna a prijemne prostredie

alebo nieco mimo regionu - Rybarsky Dvor pri Piestanoch

zuzana76
19. sep 2010

dalej restauracia Furman za dedinou Banka pri Piestanoch

alebo sme sa velmi dobre citili aj v Chorvatskom Grobe na husacich hodoch, zial restauraciu si uz nepamatam, ale tam je toho vela.

titkovamiriam
19. sep 2010

grobska husacina tam snad nieje zle v ziadnom dvore no naj je:
husacina u galika

twinflame
20. sep 2010

Na husacinu u Galika musim napisat kritiku na zaklade skusenosti spred 2 rokov. Musky v restauracii, nedopecena hus. Ak je dobre upecene husacie maso, ma sa oddelovat od kosti, to nase bolo pri kosti este krvave. Vsade navokol lietali musky. Nemozem odporucit.

titkovamiriam
20. sep 2010

twinflame no vidis a ja tam chodim kazdy rok aj niekolko krat a vzdy 100 percentna spokojnost a to tam chodime aj s firmy ,ak mame takto na jesen zahranicnych kolegov na slovensku 🙂 .

janocka
21. sep 2010

@liz_lemon v BA odporucam El Gaucho alebo Malecon - v nedelu mavaju v Malecone akciu vsetko jedlo stoji 50%

Afrodita v Cerenanoch je uplne skvela.... ale tak to uz nie je NR kraj, no od NR to nie je ani hodina cesty autom