Kde sa nahlasuje zlé parkovanie?

14. feb 2023

Prosím vás kde sa nahlasuje zle parkovanie? Z balkóna vidim ako dve auta blokujú autobus a ten sa rano nepohne
Navyse stoja tam kde nemozu
Stačí mestskú policiu zavolat ?

martina803
14. feb 2023

Ano

pribinak
14. feb 2023

Mestská 159

autor
14. feb 2023

@pribinak ďakujem, stačí povedať len kde sa to nachadza?

pribinak
14. feb 2023

Áno, povieš mesto a ulicu a das popis

tanyan
14. feb 2023

Len si treba overiť ako to budú riešiť... Bola som svedkom toho ako niekto nahlásil na mestskú políciu, že auto blokuje garáž a policajti po príchode osadili papuču... Úprimne, toto riešenie nikomu nepomohlo...
Na zákaze sa nesmie stáť. Ohľadom blokovania je však možné, že autá budú odchádzať napríklad o druhej v noci a to tomu autobusu už zavadzať nebudú.

kaktusik007
14. feb 2023

ja nechapem ludi co takto volaju a riesia zle parkujucich... co ked vedia ze ten autobus rano ide o 4 a oni o 3 idu na letisko? co ked ten autobus blokuju naschval, lebo nemali kde parkovat, ale su to znamy toho vodica?

ak by blokovali TEBA - ries to. Tiez som volala viackrat lebo som nemohla vyjst. Raz dokonca bolo treba cuvat na zladovatelom povrchu a policajt - ved tam mate priestor 5 centimetrov!!!! (este to premeriaval). tak reku paci sa, cuvajte. Ja si netrufam. Tak mi sadol do auta a vycuval 😀

mondolina
14. feb 2023

autobus v meste tiež stáť v noci nemôže.
v tomto prípade by som to neriešila, nech si to dorieši vodič autobusu.

marsmykkok
14. feb 2023

Tiež nechápem tvoju aktivitu. Možno sú to kolegovia alebo kamaráti šoféra autobusu čo pôjdú skôr ako on. Alebo návšteva nejakého suseda, čo ešte večer odíde. Ak ráno nevyjde, nech šofér autobusu volá políciu.

autor
14. feb 2023

@mondolina on tam stáť môže keďže byva tam a je to mieste pre autobus

autor
14. feb 2023

@marsmykkok nesmie tam stať žiadne auto lebo tam je zakaz parkovania

marsmykkok
14. feb 2023

a čo ti tým robí, že tam stojí? Radšej má na trávniku stáť alebo na chodníku? Ak vie, že odíde skôr ako autobus nevidím problém, ak nie nech rieši autobusár potom.

marsmykkok
14. feb 2023

Ako parkovacích miest málo, možno si mamička na materskej, ale ak budeš chodiť do práce raz a prídeš domov o 18tej alebo 19tej a nebude kde zaparkovať pochopíš. Nechápem, načo to riešiš ak teba tým neobmedzuje ani neničí tvoj alebo spoločný majetok.

mondolina
14. feb 2023

nie nemôže, od 22 do 6 nemôže stáť autobus, ani kamión v obci.
takže nerieš, lebo aj autobus vďaka tvojej aktivite dostane pokutu.
na autobusovej zastávke môže stáť autobus len keď zabezpečuje prepravu.

autor
14. feb 2023

@marsmykkok nie som žiadna mamička a je tam zákaz všeobecne stále takže tie auta tam nemaju co robit a autobus sa za hodinu pohne

autor
14. feb 2023

@mondolina on to ma povolené uz roky

mondolina
14. feb 2023

dobre, tak bonzuj😉

diewcatqoo
14. feb 2023

My sme mali taku uzasnu susedku, ked sme byvali v okresnom meste. Parkovacich miest malo, ked clovek prisiel po 19tej domov, musel parkovat kilometer od domu. Teta suseda len sliedila pri okne, kde kto parkuje a nahlasovala. Potom dosiahla vyssi level, ze parkrat aj niekomu poskrabala auto. Sice oficialne nikto nevedel, ze to bola ona, ale neoficialne to vedel kazdy. Neskor sa riesilo, ze sa tam daju kamery, ale neviem, ako to dopadlo, lebo sme sa odstahovali.
Najvyssi level som zazila, ked sme raz boli na navsteve u znamych a zjavne sme zaparkovali na "cudzie" parkovacie miesto. Nejaky dobrak nam nielen ze poskrabal auto klucom, este nam aj ukradol spztku 🙄

macik34
14. feb 2023

Ty isto striehnes z okna ako dokonalý kamerový systém🤣

thoughtfulweirdo
14. feb 2023

By ste sa mnohé komentujúce prestali rozhorčovať nad "bonzovanim", keby ste vy na ten autobus potom pol hodinu márne čakali, kým autobusár vyrieši situáciu 😉😄

mondolina
14. feb 2023

v úvodnom príspevku píšeš, že sa ráno nepohne, a teraz že za chvíľu. tak si to ujasni.

mondolina
14. feb 2023

@thoughtfulweirdo
nemyslím si, že je to tak ako píše 😉

marca12
14. feb 2023

Nechapem,preco jej nakladate. Ak sa budeme takto bezohladne spravat a zatvarat oci,tak sa nikam nepohneme. Ked je tam raz zakaz,tak je tam zakaz,nema tam co auto stat. Ja si nedovolim postavit sa do zakazu,aj keby som mala daleko od domu stat. Bohuzial pravidla su na to,aby sa dodrziavali.

thoughtfulweirdo
14. feb 2023

@mondolina Tak mne je celkom jedno, ako je to naozaj, vyjadriť sa môžem len k napísanému 😁 a z pohľadu obyčajného cestujúceho mi je fakt putna, kto kde koho za čo a prečo nabonzoval, ja chcem, aby ma očakávaný autobus dostal včas tam, kde sa chcem dostať a teda mi urobí službu každý, kto k tomu nejakým spôsobom dopomôže 😄

simonettasimonova
14. feb 2023

Najlepšie je sa nestarat do toho do čoho má nič nie je

simonettasimonova
14. feb 2023

@thoughtfulweirdo v ke žiadne busy momentálne nemáme 😬

autor
14. feb 2023

@marca12 keby v okolí nebolo parkovanie nič nepoviem lenže par metrov su obchody, poliklinika, dva obchody a tam sa môže stáť bez problému a zákazu a ma to 3-5 min
Proste toto bola pohodlnosť, nedávno tam na tom istom mieste dávali papuču

marsmykkok
14. feb 2023

@marca12 Tak pošlú náhradný autobus. Okrem toho ona píše najprv že sa pohne ráno skoro, teraz že večer. Fakt mi to takto príde zbytočné bonzovanie, možno vedia tí čo tam zaparkovali že odídu skôr ako autobus. A zákaz je tam asi hlavne kvôli tomu aby neblokovali autobus, ale ak vedia, že nebudú, nevidím problém. Tebe by sa páčilo keby prídeš napriklad s návštevou a zaparkuju tak, že ťa zablokujú,.lebo vedia, že odídu a nejaká dobrá suseda nahlási návštevu že blokujú tvoje auto?

autor
14. feb 2023

@marsmykkok myslela som že až ráno ide ale odišiel medzitým, neviem kedy chodí posledná mhd

autor
14. feb 2023

@marsmykkok keď je niekde zákaz tak sa to ma dodrziavat, keby takto fungoval každý všade kam by sme sa dostali?

simonettasimonova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz