Ahojte, prosim neviete poradit kde su sklady oblecka dovoz z turecka? A ako to funguje ak by som chcela malicky eshop s konkretnym druhom oblecenia ? Da sa nakupovat ak si zriadim zivnost? Atd Prosim vie mi to niekto vysvetlit uplne "polopate", prosim bez vysmesnych poznamok dakujem ak sa niekto najde
Nesmejem sa, ale ak chces podnikat, treba byt samostatnejsia. Keby sa podnikanie davalo na tacke, tak by kazdy podnikal. Na tacke sa dava praca - zamestnanec, aj to len lacna pracovna sila.
@nnnuuunnn dakujem za zbytocny komentar
@nnnuuunnn treba byť samostatný, ale treba sa aj informovať 😉 Nič ti nepadne len tak z neba. A ona sa informuje 🤷♀️
@montemotherone Ved som ju informovala, ze s takymto pristupom, by som do podnikania nesla, lebo to je pointa podnikania, ze sa viem rozhodovat, konat, mam dobry podnikatelsky napad.
@nnnuuunnn pytala som sa niekde na to, ci mam zacat podnikat ? ;) s tvojim porozumenim pisaneho textu by som ja zasa neodpovedala na otazky ;)
Podnikam poradim, ak Ti to pomoze.
Kamoska ma presne shop s tureckym obleckom, chodi do Turecka priamo, nakupi, tovar si da poslat domov Fedexom.
Eshop - zaplatis sablonu, alebo programatora, produkty si nafotis, nahras do eshopu.
Ano zivnost tak funguje, napis tovar, predas dalej. Rozdiel v cene je Tvoja sikovnost.
Avsak priprav sa na to, ze bez platenej reklamy Ti na Tvoj eshop nikto nepride. Musis byt stale na ociach. A ta reklama je draha ako slak. Cize s tureckymi handrami sa Ti nic nevrati. Vela ludi len klikne na reklamu, Ty tie kliky platis a ides do minusu... Potom nieco predas a vrati sa Ti co si dala za reklamu. S tym, ze sa namakas okolo toho. Kupa tovaru, nahrat do eshopu, komunikacia so zakaznikom, balenie zasielky, uctovnictvo, faktury... atd atd. Kopec neviditelnej prace. Napr. ze sa Ti vrati spatak, a pri satach to bude aj kopec oblecenia co zakaznicke sa nazivo nebude pacit alebo nesadne. Tak znova naskladnit, ulozit v sklade, nahrat do eshopu, zauctovat... Kopec prace nezaplatenej. Ak nieco zarobis, co asi zarobis, ale bude to najskor tolko ako ked pojdes normalne do prace. Treba predavat idealne co najdrahsi produkt. Aby si na tom mala velky zisk. Menej prace, viac penazi.
@nnnuuunnn dakujem za odpoved. Presne na to som sa pytala. Hladam konkretne jeden typ produktu, pre ktory mam zatial dopyt z okolia, ale to je dlhy pribeh. Mam pracu, toto totiz nema byt hlavny zdroj prijmu, ale zaroven s predajom tejto jednej polozky sama pre seba zo zaujimavosti mienim obzriet tovar, nakolko som v tomto smere prastena a chcem nakupovat aj sebe, na bezne nosenie, preto sa pytam na moznosti nakupu v skladoch. Zial nikde slm sa nedopatrala kde fyzicky taketo velkopredajne su, nechcem nakupovat online, rada by som videla kvalitu atd. A cesty do turecka si z casoveho hladiska dovolit zial nemozem.
Kazdopadne velmi dakujem za odpoved, budem este patrat po skladoch
Podnikam a sama poviem, ze je tazke najst dobreho dodavatela. Ja som roky, konkretne 6 rokov nakupovala tovar 4x drahsie ako moj dodavatel "medziclanok"... K vyrobcovi som sa dostala po tom, co sa raz tento medziclanok pomylil a poslal mi sacik s logom kde nakupuje on... Takze taketo know how Ti nikto neda... Ale popri praci riskujes velmi malo, urcite by som sla do toho. Aj par stoviek bude mesacne plus. Zdravotku, socialku mas platenu zo zamestnania, takze nemas co stratit, ak neinvestujes vela do tovaru, co sa Ti potom nepodari predat. Aj to sa mi stalo, kym som sa naucila.
Ahojte viete mi niekto poradiť ako objednať tovar značkové oblečenie s turecká? Ci tam musím ísť osobne ale sa to dá objednať cez net? Ďakujem
Nahodou aj niekto skusenost