Kde sa dá zohnať takáto vecička?

migely
11. mar 2014

je to super vec na prebalovanie ale neveim ju nikde zohnať ☹

https://www.youtube.com/watch?v=OZxLAJjopNw
henikav
11. mar 2014

@migely prepac, vobec mi to nepripada byt super, alebo prakticke, mozno pre tazko postihnute dieta. Ked idem malu umyt, je urcite radsej v kontakte so mnou, ako zavesena na nejakych popruhoch. Ja len aby si zbytocne neminal cas, energiu a peniaze na nieco uplne neprakticke. Ale to je len moj nazor, mozno inym sa to bude zdat fajn 😉

alami
11. mar 2014

@henikav tak asi práve o to ide, že to človek nepotrebuje pre zdravé dieťa, nie? 😕 😉

migely
autor
11. mar 2014

no tak podla mňa je to praktické že ju nebudem musieť držať na rukách a budem si môcť nastaviť vodu a tým pádom vlhčene utierky už nebudeme užívať aj na služobkach keď malu občas beriem väčšinou na niektorých benzinkach niesú prebalovacie pulty takže malu musim prebaliť na zemi 😅

luba28
11. mar 2014

@migely nikto z nas take veci nema a v pohode si vodu nastavi,...das malu do postielky a nastavis vodu,...malu prebalis v aute na zadnom sedadle,alebo v kufri ak bude volny,..ty take somariny vymyslas,... 😀 ,.....

anatalia77
11. mar 2014

@migely na zemi?to idete peso?

migely
autor
11. mar 2014

@luba28 no tak dnes som ju musel prebalovať na zemi lebo som viezol šéfa a doma máme kohútiky je to prakticke

migely
autor
11. mar 2014

@anatalia77 nuž sedel tak šéf takže pekne deku a šup a ešte k tomu som zase seknutý lebo manželke som doviezol včera umývačku takže som zase z malou v Košiciach na obstreky ďakujem lekárom že sa o ňu postarali keď mi ich robili

henikav
11. mar 2014

@migely ved jasne, urob ako uznas za vhodne, ale podla mna ti v tom dietatko bude plakat lebo sa bude bat. Mne by to za to nestalo, aby som vystresovala dieta. Pre dieta je totiz velmi dolezity dotyk, priamy fyzicky kontakt ho ukludnuje. A tiez kym ho do toho navlecies na benzinke, kam ho polozis? Uprimne? Ja na benzinke malu nepolozim nikde, radsej ju prebalim v aute, fakt si neviem predstavit prebalovanie na zemi

luba28
11. mar 2014

@migely aaale,sef-nesef,...mal by natolko inteligent a dvihnut rit zo sedadla a pustit ta prebalit babo,...pocuvaj,ja mam z teba pocit,ze ty si vsetko vymyslas,..chces komunikovat ,ale nevies ako tak zakladas take hlupe temy,ci????

migely
autor
11. mar 2014

a kde som ju mal prebaliť vonku na lavičke kde sú všeci jedia ?? a dam ju na 😉 zem na deku aj plienka sa da tak dať dole keď sa začne pretáčať a robiť cirkus

migely
autor
11. mar 2014

@luba28 prečo by som si mal vymýšlať to mi ešte povec a načo to tuje potom hm ?? aby sme diskutovali ne 😀

anatalia77
11. mar 2014

@migely a preco ju beries na sluzobky?kym pracujes,kto sa o nu stara?

luba28
11. mar 2014

@migely lebo to je uplne nerealne,chodit s malym babom na sluzobky a vozit sefa a popritom chodit na obstreky do nemocnice ,..atd,.... 😀 😀 😀 uz ani nemam prehlad co ty vsetko robis,... 😀 😀 😀 ale komunikujeme to je pravda,.. 🙂

sarinka123
11. mar 2014

To je strasne, ako obesena opicka, som to nemohla ani dopozerat. Preco male dieta chodi na sluzobky ?

migely
autor
11. mar 2014

@luba28 ale veď už ma 9 mesiacov a dnes jeden obstrek by som tu v Ba vynechal a to som nechcel a šéf mal rokovanie my prenajímame kávovare ak sa pokazí berieme ho k nám do firmy na opravy a dnes majú rokovanie Maďarsky šéf a náš a poľský keď je to blizko maďarska a poľska šéf si vybral že sa bude rokovať v Ke

migely
autor
11. mar 2014

@sarinka123 aby si manželka aspoň na chvilu od malej oddýchla nehovor mi že by si to aj ty neprijala

sarinka123
11. mar 2014

Migely neviem to posudit, moj muz chodi na sluzobky a deti su stale so mnou.
Ja som s nimi sama, nemame ani súrodencov a starych rodicov vo veku 78 rokov.
Jedno ma 2 roky a 9 mesiacov, druhe 8 mesiacikov.

janickacrazy
12. mar 2014

@migely No to som fakt ešte nepočula, aby si nejaký chlap bral také malé dieta na služobku, to je teda pekná kravina. A ked ti začne revat ako tur v aute tak povieš šéfovi nech ju zabaví alebo tak nejak? Asi máš dost bujnú fantáziu, nie? 😀 Malú možeš hádam zabavit aj doma, ked prídeš so služobky a manželka zatial može íst niekam.

migely
autor
12. mar 2014

mala je v aute spokojna v aute 😉

jabadaba
12. mar 2014

Pekne po poriadku - vacsiu kravovinu ako henten popruh som nevidela! Kym si tam zapasujem dieta niekde vo verejnych toaletach tak ma dieta storazy obriadene v aute! Na cestach tie vlhcene obrusky plne postacuju, doma dieta sprchujem a netreba k tomu ziadnych popruhov!

Dieta beries na sluzobne cesty, aby si manzelka odddychla hej? To je tiez riadna pakaren. No nic, lide jsou ruzni.... Ja prave oddychujem, deti su vonku na ihrisku, tam kde patria. Je na povazenie co s tym dietatom dorabas. Ehm...alebo inak, dobry pokus no... 😵

migely
autor
12. mar 2014

no tak ty máš určite už veľke deti 😠

jabadaba
12. mar 2014

@migely ja? Nie, netrafil si.

henikav
12. mar 2014

@migely tiez si neviem predstavit tolko natahovat male dieta po cestach, necestach len aby si manzelka vydychla? Nepoznam normalnu matku ktora by na toto pristala 😀

gretocka
12. mar 2014

@migely no ak to povazujes za uzitocne a rozumne, zhanaj, neviem ti poradit kde, ale ver, ze my sme s nasimi detmi toho pobehali uz tiez dost aj po Slovensku aj po zahranici a zaobisli sme sa bez takychto pomocok. Normalne si dieta chytim pod pazusku jednou rukou, posadim na okraj umyvadla (ked sme na nejakom verejnom, oplachnem si umyvadlo prudom vody a potom si nan polozim plienku alebo uteracik alebo papierovu utierku (aby sa nedotykalo kozou priamo verejneho umyvadla) a normalne si volnou rukou nastavim teplotu vody, oplachnem zadok a je vybavene.... mozno treba skor zapracovat na technike prenasania dietata ako na hladani popruhov 🙂

a manzelka ta musi milovat ako kona, ked zvladas popri svojich sluzobkach este aj odbremenit ju od starostlivosti o dieta - to tu asi vacsina z nas nepozna....

migely
autor
12. mar 2014

ja pracujem vo firme ktorá prenajíma kávovari takže prídem zoberiem k nám na firmu a idem naspäť čiže mala sa väčšinou vozí v aute ale niekedy sa prejdeme po meste 😉

stardust
12. mar 2014

@migely ani ujo google tvoj skvely vynalez nepozna 😉

migely
autor
12. mar 2014

ale ujo youtub áno 😉

stardust
12. mar 2014

@migely tak napis uzivatelovi babywooow na youtube, ze mas o jeho vynalez zaujem 😉

macamac
12. mar 2014

@migely 😀 😀
ty vozíš malú po trase BA- KE na služobky? 😀 😀
jaaaaaj uverili sme 😝
a inak super zábavka pre dieťa v tejto polohe niekoľko hodín sa voziť
hlavne,že žena si oddýchne 😀
to musí byť malá riadny "čert", keď potrebuje tvoja žena "takýto oddych od nej" 😝 aj za cenu "zdravo stráveného času malej v aute" 😝 😉

tykat
12. mar 2014

@migely 😀 odhliadnuc od toho ze si tu z ludi strielas... Neverim ze nejaka matka da 9 mesacne dieta niekomu do auta na sluzobku. A neverim ze nejaky otec by to 9 mesacne dieta na sluzobku vzal. Teda takeho otca si predstavit viem ale nedostal by pravdepodobne ani OP nieto este vodicak.