Ahojte maminy,
mam moznost kupit velmi vyhodne pouzivany monitor dychu Nanny, je po troch detoch a kdesi som citala a pocula, ze po 2 rokoch alebo po viacerych detoch je dobre ho dat prekalibrovat. Nikde na nete som nenasla, kde by sa to dalo spravit a kolko to stoji. Nechcem ho kupit, aj ked vyhodne a potom sa
nemoct spolahnut na to, ze je na 100% spolahlivy. Prosim poradte mi, ak mate s tymto skusenost. Dakujem moc.
až zistíš nejaké info, tak to sem prosím napíš, aj mňa by zaujímalo, koľko tá kalibrácia stojí, vraj je to drahé a cena sa približuje novému monitoru dychu. Neviem čo je na tom pravdy.
Malo by sa to dať spraviť tu: http://e-shop.jablotron.sk/index.php?zobraz=kon.... Ale to mám len od kamošky, nie je to overené info.Skúste povolať.
ahoj kocky zistili ste nieco nove?
Ahojte, neviete mi poradit, kolko stoji kalibracia monitora dychu nanny?
Diecatka, my sme to riesili pred pol rokom. mame teraz 5 mesacnu dcerku a podlozku sme mali po synovi, ktoremu je teraz 3,5. Sme zo Ziliny, takze manzel to odniesol do Jablotronu (vid. stranky nanny.sk). Podlozku nam otestovali (pri synovi sme ju kupovali novu, pouzivali 1 rok a cca. 2 roky nam stala, kym sa nam narodila dcerka) a povedali, ze jej snimanie je tak na hranici - ze ak chceme, mozeme ju pouzivat alebo si kupit novu-len tu podlozku. Kedze sme si povedali, ze radsej si kupime novu, nech 100% sluzi, stalo nas to myslim 100 EUR. Tu bielu krabicku nam skontrolovali a bola v poriadku. Oni to zasielaju testovat myslim do ČR, takze to trvalo asi 2-3 tyzdne. Snad som vam pomohla.
Este som zabula povedat, ze vlastne za to testovanie sme neplatili nic. Takze suma-sumarum - "len" 100 EUR za novu podlozku. Ale netlacili na nas - mohli sme sa rozhodnut, ci si nechame tu staru alebo kupime novu. Viem, je to dost penazi, ale podla mna je to dost dolezita vec.
ahojte, neriesil teraz niekto kalibraciu? mam po syncekovi nanny a chcela by som to dat nakalibrovat......alebo mam kupit novu? nebude to lacnejsie?????
Už som to potom vôbec neriešila...asi je lepšie kúpiť novú dosku cca za 30eur tuším, ak si dobre pamatam
@luciakapi na strane nanny.sk je sekcia zaruka a servis. su tam tel.cisla pripadne mail. tam ti urcite poradia 😉