Kde sa dá overiť stav auta + celkové km?

13. okt 2024

Baby, čítala som, že niektoré tu máte skúsenosť aj s predajom vozidiel a podobne. Chcem sa spýtať, či neviete poradiť najlepšiu stránku na overenie celkového stavu autá a teda hlavne aj km či sú pravdivé ? Ďakujem 🙂

egonsk
13. okt 2024

platen6ch strqnok je kopec (napr. carvertical), ale ak to neni moc stare auto a chodilo aj do autorizovaneho servisu, mozes podla VIN si dat dohladat historiu zadarmonu danej znacky. Napr. toyota ma aj na webe spristupnene info.

autor
13. okt 2024

Jedná sa o auto, cenovo okolo 5000€ a značka KIA, dá sa to niekde pozrieť teda aj zadarmo ? Ja som všade len našla platené stránky a je ich veľa, tak nevedela som či sú všetky “kvalitné” 🙂

gypsomilka
13. okt 2024

Skus stranku seka.sk zadas ECV a malo by vyhodit aj km ci neboli stocene napr

gypsomilka
13. okt 2024

Resp nie km ale malo by to hodit graf. Ak iba stupa tak km stocene nema.

olimuc
13. okt 2024

Ak je to seriozny predajca mozno ma vsetky papiere z STK .. tam sa tusim pisu KM (ak je to cisto slovenske auto) a tam by si videla skok … pretoze u auta za 5000€ uz asi autorizovany servis nehrozi (a ak je to exot ako ja tak ho nenavstivil nikdy - a to som prvy a budem aj posledny majitel)

gas1201
14. okt 2024

na seka.sk nájdeš podľa VIN/ŠPZ ale len zo slovenských STK. Pokiaľ to auto je/bolo niekedy dovezené, tak to tam nenájdeš. Nie je na škodu zaplatiť 20e cca za report buď z carvertical alebo cebia a mať ako taký prehľad, ale nespoliehaj sa na to že je to 100%né.
Keďže to už bude asi starší ročník, tak si potom zober na obhliadku nejakého mechanika/známeho ktorý sa rozumie do aút a treba pozrieť celkový stav.

autor
14. okt 2024

@gas1201 neviete mi prosím poslať presný link ? Lebo som skúšala tam dať VIN a nič mi nenašlo… auto bolo kupované na SK… ďakujem 🙂

autor
14. okt 2024

Už som našla, ĎAKUJEM 🙂

gas1201
15. okt 2024

@autor link tu hodím do istoty ak niekto v buducnosti si bude čítať toto vlákno tak aby mal rovno aj link
https://www.seka.sk/verejnost/sluzby/overenie-e...