Ahojte prosím Vás o radu.
Je to konkrétne na detské oblečenie. (obchod Sinsay)
Hľadám nejakú alternatívu kde objednať detské vecičky.
Máte niektorá skúsenosť v tomto obchode?
Konkrétne s veľkosťami 56-62 teda ako sadnú na miminko? Ďakujem pekne 😊😊😊
Ahoj, detské som síce ešte neskúšala, ale ja už pár rokov nakupujem prevažne tam a nedám dopustiť. Kvalita mne vyhovuje a za tu cenu mi fakt dlho veci vydržia, nevyplednu, nezmolkuju, netrhaju sa.. Ja som spokojná a myslím ze detské veci budú na tom podobne
Ja mám iba odtiaľ tie najmenšie veci pre dcérku za takú cenu je to úplne super a navyše krásne veci 🙂 a tie sedia super zatiaľ nie je nič čo by jej nesedelo a mám odtiaľ pyzamka, bodycka, svetriky, mikiny, satocky a dupačkove gate...a všetko super 🙂 tak odporucam
@veronvh ja som kupila par veci malemu a teda musim povedat, ze oproti vsetkym znackam co poznam su aspon a cislo mensie. Teraz nosi 80, ked nosil tak 74-80 tak zo sinsay mu boli tesne 86. Co sa tyka kvality, tak podla mna horsie ako pepco. Teplaky mal tak 3x a uz su derave na kolenach a to boli hrube teplaky. Krpec ale dost stvornozkuje, takze je to tym, ale teda nieco by to mohlo vydrzat. Ty chces mensie velkosti, tam ti to dieta este neznici, takze vyskusaj.
@gabrielapatrik su to cinske handry podradnej kvality. Vsetko sama umelina a na mnohych veciach pisane,ze neprat.😂 Uz tie ceny hovoria za seba.
Objednala som na malého, momentálne nosí veľkosť 68, zo Sinsay sú mu malé dupačky vo veľkosti 74... čiže tak.. :/ materiál tiež nič moc, mne to príde horšie ako Pepco. Úplne nové veci, a z boku mali dierky (zle ušité). Malý nie je žiadny tučko, ale všetko mu bolo úzke.. Za tú cenu som zázrak ani nečakala, ale nabudúce si radšej počkám na akcie v Reservede, v C&A, v H&M a pod., a cenovo to vyjde rovnako, len tá kvalita bude inom 🙂
@veronvh ja som citala tu na MK, ze strasny materiál. Jedine k tomu sa viem vyjadrit, asi by som zvazila.