Ahojte , neviete nejakú stránku kde sa da nakúpiť na živnosť oblečenie ,kde vlastne tie čo predávajú oblečenie Npr saty chodia na tovar ? 🙂 vidím že to nieje alli a podobne .. chcela by som otvoriť živnosť a následne predávať na internete oblečenie
@sashka22 to zas nie ..určite chcela by som už normálne nakúpiť len kde sa vlastne dostať a nakúpiť to asi žiaden predajca neprezradí kde a odkiaľ tovar berie 🙂
S tým Ti žiaľ, neporadim lebo hotové nekupujem. Ale predávam značku, eshop aj strihy a zbytkovy materiál na výrobu. Iný eshop v rozličnej oblasti ma zamestnáva natoľko, že tento jeden eshop 'stojí'. Držím Ti palce v splnení Tvojho cieľa.
vacsinou chodia do Turecka, alebo do Madarska, Polska po tovar a tu to predavaju
a myslíš, že ťa to uživí? Podľa mňa je shitových e-shopov s lacnými handrami už viac než treba
Aj v BA sú veľkosklady, no osobe by som do handier určite nešla. Treba si uvedomiť, že trh je presýtený, momentálne fungujú veľké shopy, ktoré vedia dať aj veľké zľavy. Potrebuješ mať tovar skladom, + musíš ho brať aj späť. Veľkú časť tvorí reklama atď.
Čiže ak oblečenie, tak niečo nové, tvoja tvorba, návrhy a hlavne výnimočnosť aby si sa uchytila.
Ak by si chcela , tak ruším predajňu pánske a dámske oblečenie, a prípadne ti viem niečo potom poradiť ..😊
Ptak v Polsku velkosklad
Viem ze chodia do talianska,polska, do madarska na nakupy privezu obrovske mnozstvo tovaru a tu potom robia live na FB. urcite na tom zarabaju len sama. by si to nezvladla musis mat este 2,3 osobky co ti budu pomahat
Nerozmýšľala si nad vytvorením vlastnej značky? A dávať šiť krajčírke.