Žienky chyba mi to, proste len tak. Vianočná atmosféra, všade výzdoba. Iné myšlienky… kde realne môžem ísť? Asi jedine Budapešť že? 🤔 myslím mimo SR
Pokiaľ viem, tak mali byť košické trhy pre očkovaných, no kvôli lockdownu to odložili. Netuším či sa nakoniec otvoria, teda závisí to od situácie. Dávajú už ale svetelnú výzdobu, tak minimálne taká večerná prechádzka mestom bude tiež fajn 🙂
@evaachesa tak ono všade mali byť trhy, len sa kvôli covidu zrusili🤣🤣🤣
@maciatkolulu v BA neplánovali vôbec pokiaľ viem, či?
@evaachesa ale plánovali
Áno, ale zrušili ich skôr, nie kvôli lockdownu. V KE možno budú ak skončí lockdown. Uvidíme.
https://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/607663-...
A v podstate je to aj tak jedno...ďalšie Vianoce už budú snáď aj s trhmi a vareným vínkom ☺️
My už si tretí rok chceme vyskúšať Viedeň, ale či sa to tento rok podarí...?
@andreahud tak do at je nateraz pre turistov vstup stopnuty
tiez by som niekam isla, nasat tu atmosferu a zabudnut na tieto problemy ohladne covidu, vianoce mam rada, len tymto sa vytraca ich caro :/
čaro VIanoc predsa nespočíva len vo vianočných trhoch. Áno, sú pekné, aj my sme na ne radi chodili, ale nie sú z objektívnych dôvodov, no tak nie sú. S rodinou a kamarátmi sme si vytvorili nové zvyky, podporujúce čaro Vianoc a tešili sme sa na ne minulý rok rovnako ako sa tešíme teraz. Ono to chce nenechať sa pasívne otráviť, ale vymyslieť nejakú peknú náhradu toho, čo je momentálne nedostupné
@danica2711 veď to že tu nie je dostupné nič 🤷🏽♀️ Ani vianočné somarinky si nemôžem nakúpiť normálnym spôsobom 😢
podla mna len niekam za hranice. neverim, ze u nas sa podari niekde nejake zrealizovat
@dzt tak si ich vyrob alebo niečím nahraď, hlavne si všetko neznechucuj
inak toto je aka skoda, clovek sa aspon trosku tesil na tu atmosferu a zase z toho nic nebude, tiez co som zachytila su viac menej trhy zrusene.
@dzt ostava nam to len prezit, ja si robim radost a objednavam si taketo veci cez internet, treba hladat sposoby, punc som uz kupila take tie vrecuska s korenim a urobime si doma 🙂
Este možno Gyor.