Kde sa dá informovať o mamičkách, ktoré pýtajú naspäť peniaze za tovar?

martina21fly
12. mar 2013

ako to tu funguje,ked niekto podava zavadzajuce informacie o mamickach?odkial ma lilienka27 take vzacne informacie o mne,ze pytam spat peniaz od predavajucich.viem ze toto nieje obchod z reklamaciami,ale ako moze niekto predat "akoze novu nepouzitu obuv z ameriky! a jedna topanka ma závažnu viditelnu chybu,a nakoniec mi napise ze sa informovala niekde o mne,ze pytam spat peniaze za zly tovar.tak ja to beriem z toho hladiska,ze az som tu ponukala tovar z nejakou vadou,urcite som na to upozornila...takze lilienka27-dakujem za super nakup!!!!!zhodnotte prosim,su tie topanky dobre ušité?????

jonas17
12. mar 2013

no, netráp sa 😉 ..mne jedna predala suknu, úplne iné číslo, ako bolo v inzeráte, v tom čase som ešte nežiadala rozmery, tak som samozrejme žiadala vrátiť peniaze...nechcela, vraj jej sestra nosí S a do nej vošla ( sukna bola XS...keby mi to napísala, ani na nu neragujem) a mám si ju predať... tak som jej napísala negatko, že neuvádza skutočné veľkosti...vieš čo mi na to napísala? 😀 " Mamička je večná sťažovateľka, už sa sťažovali na nu aj iné mamičky" 😀 😀 😀 tak pobavila som sa...neviem, či sa sťažovali jej, či čo 😀 😀

luciaj
12. mar 2013

Vsetky predavajuce a aj kupujúce by si mali uvedomiť, že aj predaj na tejto burze podlieha obcianskopravnym predpisom o kúpe a predaji vrátane možnej reklamácie, vrátenia tovaru a pod. !!!!!!!! Takze by bolo vhodne, aby sa podľa toho aj správali, lebo sa môže stat, že niektorá skončí aj na sude!