mamicky, existuje secondhand obchod, kde by som mohla predat svoj kocik, autosedacku atd... za dobru cenu?
@andreaka11 na marktplaats.nl 😀
ale zas je pravda, ze na slovensku mozno predas za viac... 🤐
Najlepsie asi cez internetove bazary, tu na MK, babybazar, mimibazar, deti.bazos.sk a pod. Kamennu predajnu som este nevidela, ze by vykupovali kociky. Mozno nejake predajne s novymi kocikmi.
urcite ak mas krajsi kočik zo zahraničia tak ho na svk predas za lepsiu cenu ...ja tiez ked so porovnam kociky v anglicku kde som zila a kociky ttu tak je to dost velky rozdiel v cene. len zas problme bude s tym ako ho dorucit ak si ho niekto kupi iba ak by si sa dohodla ze ti poslu peniaze na ucet a ty im kurierskou sluzbou posles kocik domov. alebo si skus najst stranku s inzeraatmi v holandsku urcite tam nieco take existuje tak ako napr v uk je gumtree.co.uk
ja by som tiez potrebovala predat 2kočiky v košiciach ...uz som sa bola pytat aj v bazaroch ale tam beru len tak ze mi peniaze da az ked ho preda a v zalozni beru len s papiermi a blockom ...tak tiez som bezradna...
v obchode pre naše deti predávajú aj použité
ja nechcem, aby cudzi ludia chodili k nam.. preto by som ho najradsej niekam odniesla.
@andreaka11 tak len nájsť bazár v okolí tvojho bydliska 😉 určite nejaký bude ... len nezarobíš toľko čo by si tvojim vlastným predajom 😅
odnes do bazaru, len tam je nizsia sanca ze ho predas
a to neexistuje ziadny obchod, ako autobazare, ze prinesiem napr. autosedacku 0-13 kg a odnesiem si 9-15?
skús ho dať na bazár tu.. a daj podmienku osobný odber... inak je to asi v závislosti na mieste kde žiješ... či tam máte alebo nemáte bazár 😉 ... málo info si dala