Ahojte dievcata.
Chcem sa s vami poradiť. Nestuduje tu niektora z vas na vs a pracuje popri tom? Ja som momentalne bez prace a najradsej by som si nasla taku pri ktorej by som si vedela urobiť vs. Kde pracujete ked studujete?
Ďakujem za odpovede🙂
záleží akú VŠ....Niektoré sa dajú zvládnuť aj popri zamestnaní, iné sú tak náročné že je to väčší problém....Švagriná robila Ekonomickú v Ba a problémy nemala. bola už vydatá, deti nemali....
Presne, záleží od toho čo chceš študovať. Ale jednoduché to nebude, s tým musíš rátať 🙂
Chcem studovat predskolsku pedagogiku. Mna zaujima pri akej praci sa da robit vs. resp. kde ste boli zamestnane,ked ste vedeli robit vs. nepytam sa na to , ci sa da zvladnut vs pri praci, ale to aku pracu si zvolit , aby som vedela studovat.
Musíš si nájsť prácu, pri ktorej ti budú tolerovať to že študuješ a z času na čas budeš musieť ísť aj do školy, všetko je o dohode so zamestnávateľom, ja som nastúpila do práce na TPP pred 4 rokmi ako 18 ročná s tým, že som hneď na pohovore vyriešila so šéfom, že nastupujem externe do školy a budem potrebovať voľno hocikedy...ja si ale všetko nadrábam, nakoľko mi to kancelárska práca dovoľuje, pri práci napríklad za pásom to už také jednoduché asi nebude...a ďalšia vec sú aj profesori, ak budú zhovievaví a dajú na výber pri termínoch tak sa to dá zvládnuť 🙂 ale pozor na to, že je to naozaj zaberák a chce to neskutočne veľa pevnej vôle a odriekania si veľa vecí 🙂 držím palce
Ja som to tak mala ale skončila som po bakalárovi 🙂 Zvyšok chcem dokončiť neskôr, možno popri materskej. Najlepšie je mať prácu kde robíš od pondelka do piatku, už aj keby na dve smeny ale aspoň nech ten víkend máš voľný. A malo by sa ti tam dať v pohode vybaviť voľno pretože aj keď je to "víkendová" záležitosť tak skúšky bývajú väčšinou počas týždňa