Ahojte,
napadlo mi napísať práve tu a spýtať sa, keďže tu bude veľa mamičiek ako aj pracujúcich žien, kde nakupujete pyžamá/nočné košele a či ste spokojné so ponukou slovenských eshopov a predajní. Ja napríklad milujem mať večer oblečené síce komfortné pyžamo, ale stále sa chcem cítiť dobre a príťažlivo (pretože v tomto oblečení si aj líhame vedľa svojich polovičiek 🙂) Avšak každé jedno pyžamo napr, z Intimissimi, ktoré nie je ani najlacnejšie sa mi po chvíli zničí alebo všade vidím len tie klasické bavlnené pyžamá, niekedy infantilné, ktoré vôbec nie sú ničím zaujímavé a už vôbec sa v nich žena necíti sexi. Alebo sú tu nočné košielky, ktoré sú absolútne nepohodlné, keď už vyzerajú dobre, akože z nich trčí zadok a vyzerajú ako z nočného klubu :D nič vkusné, kvalitné a svetoborné som na slovenskom trhu teda nenašla. A síce sa venujem niečomu úplne inému, pokukujem po tom, začať šiť a predávať niečo, do čoho sa ženy budú večer tešiť prezliecť, len chcem vedieť nezávislý názor a odporúčanie, či už tým nie je trh preplnený. Ďakujem veľmi za všetky názory !!!
kupujem zo slovenky
@janinah Slovenka predáva klasické bavlnené pyžamá a ona také nechce, ako píše
Ja asi v tom nie som narocna ale stačí mi to, co je na trhu v dnešnej dobe cez eshop sa da objednať takmer čokoľvek aj z druhej strany sveta 🤷♀️ ale keď budeš mat dobrý marketingový plán a cely biznis premyslený smelo do toho. V dnešnej dobe keď sa budeš vedieť predať na trhu so zakaznikmi nebudes mat problém a vďaka internetu budu o tebe vedieť veľmi rýchlo.
Tchibo.
Modalovy materiál -je jemne lesklý, vyzerá pekne, mäkký na telo a zároveň sexi...mám aj hodvábne pyžamo
@hermanoval pýta sa ,kde nakupujeme a či sme spokojné,tak som odpísala....ale to by nebol MK,ak by niekomu nevadila celkom neškodná odpoved...pekný den
Ďakujem všetkým za názor !🙂
@marcellka32 pozrela som, poznám, je na trhu toho z modaliveho materiàlu dosť, aj keď verím, že sa dajú vymyslieť aj zaujímavejšie strihy ešte. Vďaka za tip !🙂
@mamina0078 ďakujem !
mám rada pyžamka Bruu ( slovenská značka ) z bavlnených Slovenka, ale nič extra
no, ja som za. V TT by som privítala predajňu s kvalitnými pyžamami a košelami pre "veľké " dámy. Keď sa mi mama dostala do nemocnice som bola bezradná. Zohnať kvalitnú košeľu väčších čísiel ako M, L, XL , ktoré boli jednak s nevhodným obrázkom pre staršie osoby, ale hlavne boli veľkostne všetky v skutočnosti menšie.