Kde nakupujete oblečenie?

ivankamrva
4. sep 2021

Ktore obchody si Vase TOP??
Kludne mi napiste aj nejake Vase oblubene eshopy pls

mauduska
4. sep 2021

sekáče ❤️
inak vtáčatko, twig shop alebo simply grey.

Ale ja mám veľmi špecifický štýl obliekania 😂

lara8888
4. sep 2021

Gate, sinsay, cropp, hm, pepco, house

nina24888
4. sep 2021

@ivankamrva Next, Zara, Luxurykids, Lindex 🙂 sú moje top

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
4. sep 2021

@ivankamrva vacsinou Lindex, Orsay, Tchibo, Bonprix.

luccija
4. sep 2021

@ivankamrva A veková kategória či bez diskriminácie?🙂ak eshop allora.sk a ostatné rôzne Lindex, HM, Zara

ivik4
4. sep 2021

Reserved ale musim hladat xs vzdy lebo za mna maju obrovske veci

ivkazba
4. sep 2021

Peek& Cloppenburg (značky Taifun, Montego, Jack's, Boss, MK, S.oliver, Review), Comma, Chantall, Soccx

bimbambom
4. sep 2021

Sekáče , Simply grey , Pohan, jednoduché tričká Slovenka, svetre jednoznačne v Babaá ❤️ spodné prádlo Laskovo a pyžamá /domáce Slovenka

polamanelego
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirkakab
4. sep 2021

@bimbambom tie svetre tam stoja okolo 200 eur?

c_est_la_vie
4. sep 2021

Pre bábo Lindex, HM. Pre mňa kupujem najčastejšie znacky Chantall, Sharon, masové značky s.oliver, Tom Tailor, Hilfiger a Naf Naf ( zo zalanda, best secret, about you).
Na šport Abraka a Yoginess. Niekedy mrknem i bazár, to je ako šport pre mňa 😃😍. Taký adrenalín nájsť niečo krásne za mega cenu s dobrým pocitom že nenicim planétu 😉

bimbambom
4. sep 2021

@mirkakab áno , ale nosia sa roky , navyťahajú sa , nemám ich plnú skriňu , mám jeden bavlnený a jeden vlnený. Samozrejme cena je adekvátna platu zamestnancov v Španielsku , organický materiál , ovce neboli zakrvavené a týrané počas strihania , ekologický "dopad" atď . Je to veľmi veľa na moje pomery , ale tým , že nenakupujem ako besná a fakt mám málo vecí tak si to dajme tomu môžem dovoliť 🙂

monane
5. sep 2021

záleží ako kedy, väčšinou sekáče, ale niekedy aj hm alebo orsay 🙂

jaskolka
5. sep 2021

Bonprix, Takko, New Yorker, HM, second handy.
Pre dieťa Bonprix,Takko, Pepco, second hand

st_277
5. sep 2021

@ivankamrva glashgirl, about you, zara

terez333
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ameli221
7. apr 2022

Ja kupujem najčastejšie klasikaHM, aboutyou a zo slovenských fashionshop.sk. tam mam vytipovane značky, ktoré sú super a kupujem pravidelne.