Ktore obchody si Vase TOP??
Kludne mi napiste aj nejake Vase oblubene eshopy pls
Gate, sinsay, cropp, hm, pepco, house
@ivankamrva Next, Zara, Luxurykids, Lindex 🙂 sú moje top
@ivankamrva vacsinou Lindex, Orsay, Tchibo, Bonprix.
@ivankamrva A veková kategória či bez diskriminácie?🙂ak eshop allora.sk a ostatné rôzne Lindex, HM, Zara
Reserved ale musim hladat xs vzdy lebo za mna maju obrovske veci
Peek& Cloppenburg (značky Taifun, Montego, Jack's, Boss, MK, S.oliver, Review), Comma, Chantall, Soccx
Sekáče , Simply grey , Pohan, jednoduché tričká Slovenka, svetre jednoznačne v Babaá ❤️ spodné prádlo Laskovo a pyžamá /domáce Slovenka
Pre bábo Lindex, HM. Pre mňa kupujem najčastejšie znacky Chantall, Sharon, masové značky s.oliver, Tom Tailor, Hilfiger a Naf Naf ( zo zalanda, best secret, about you).
Na šport Abraka a Yoginess. Niekedy mrknem i bazár, to je ako šport pre mňa 😃😍. Taký adrenalín nájsť niečo krásne za mega cenu s dobrým pocitom že nenicim planétu 😉
@mirkakab áno , ale nosia sa roky , navyťahajú sa , nemám ich plnú skriňu , mám jeden bavlnený a jeden vlnený. Samozrejme cena je adekvátna platu zamestnancov v Španielsku , organický materiál , ovce neboli zakrvavené a týrané počas strihania , ekologický "dopad" atď . Je to veľmi veľa na moje pomery , ale tým , že nenakupujem ako besná a fakt mám málo vecí tak si to dajme tomu môžem dovoliť 🙂
záleží ako kedy, väčšinou sekáče, ale niekedy aj hm alebo orsay 🙂
Bonprix, Takko, New Yorker, HM, second handy.
Pre dieťa Bonprix,Takko, Pepco, second hand
@ivankamrva glashgirl, about you, zara
Ja kupujem najčastejšie klasikaHM, aboutyou a zo slovenských fashionshop.sk. tam mam vytipovane značky, ktoré sú super a kupujem pravidelne.
sekáče ❤️
inak vtáčatko, twig shop alebo simply grey.
Ale ja mám veľmi špecifický štýl obliekania 😂