Kde nakupujete minimalistické kvalitné oblečenie?

rybka2021
22. máj 2023

Ahojte
Kde nakupujete minimalisticke a kvalitne tricka, rifle, nohavice, saty, atd. Kludne mozu byt nadcasove.
Take co sa pri prani nezodere, a vydrzia roky...co nebudu hrcky, co sa prijemne nosi a nespotim sa v tom. Kusky, ktore vyzeraju dobre a dobre sa kombinuju?
Dakujem

malinka158
22. máj 2023

Pridam sa

drozdikova
22. máj 2023

Pridám sa aj ja 🙂

knieza_pribina
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
river_song
22. máj 2023

Hm, ja mam moje najobľúbenejšie a najkvalitnejsie oblečenie ktoré mi vzdy roky vydrzi zo sekáča 😂🙃

kvojtanikova
22. máj 2023

Ja som mala par dobrych kuskov z Orsay, vydrzali dlho, len moja postava sa do nich uz nezmesti 🙂 Tiez mam zopar kvalitnych veci zo sekaca (npr. znacka Vero Moda, Mustang). A rifle, nohavice a saty v poslednej dobe nakupujem z Bonprixu, na to že je to pomerne low-costovy zasielkovy obchod su celkom kvalitne a dobre sedia.

heidy222
22. máj 2023

Ja tiež nadčasove kúsky ako napr čierne šaty a pod zo sekáča lebo tam už sú oprane, lebo mne sa stále stáva, že niečo kúpim a už po prvom oprani to vyzerá inak

simca06022011
22. máj 2023

ja som taketo vzdy kupovavala napr. S.olivery.. od nohavic az po kabaty.. ale teda posledne dva roky bieda... cize tiez si necham poradit :D Hlavne kvalitne. Nie ze clovek to 3x operie a diery, albeo sa to rozpadne, alebo za pol roka ide do kosa ako zodrate. Do rifiel keby osm isla idem do riadnych znaciek ako levis.

kiwi3
22. máj 2023

ja tiez hlavne v sekacoch, outletoch, znacky rozne, vacsinou si pozriem cez net, co je to zac. hlavne sa vyhybam takym tym klasickym masovkam ako sinsay, new yorker atd. co sa tyka materialov, tak 100% hodvab, kasmir - tie uplne najlepsie. urcite 100% lan. z tych cenovo dostupnejsich mam najradsej viskozu, v bavlne sa potim, ale ta je tiez fajn, rovnako 100% vlna. polyester a ina umelina jedine v obleceni na sport, ale tiez to musi byt dobre spracovane.

mandzula
22. máj 2023

Mne napriklad roky drzia basic veci z C&A.

marcellka32
22. máj 2023

@kiwi3 kde kupuješ 100 percent hodváb, hľadám tričká a blúzky ďakujem

gejb
22. máj 2023

@rybka2021 VERO MODA cez answear

galganka
22. máj 2023

Tričká Slovenska, oblečenie Takitak, Simplygreylife, Monatelier, Sestrice... proste od šikovnych handmade výrobcov...

viera27
22. máj 2023

COS, Dutti napriklad

kik2022
22. máj 2023
nique
22. máj 2023

Sashe.sk

kornelies
22. máj 2023

@rybka2021 Zalando, popripade outlety.

babulkomale
22. máj 2023

@rybka2021 ja neviem ci mam stastie ale mne sa v zivote nic nerozpadlo a to periem po kazdom pouziti oblecenie, snad okrem rifli ( aj tak ich nosim len parkrat do roka na jar a na jesen).
Co sa rozpadalo, boli detske veci z Takko - na bunde sa trhala podsivka, ciapka sa uplne rozparala.
A svy mi isli sikmo na par trickach. Uz tam nechodim nakupovat.
Veci z vietnamskej trznice mi vydrzali roky, sukne, topy atd. Sekac je tiez super.
A nedam dopustit na basic priliehave tricka z Lidla s elastanom, roky nosim v zime pod svetre a az teraz sa niektore prerieduju v podpazusi. Ale mozno kvalita novych uz nebude taka, bohuzial vsetko sa casom zopsuje.

floki1994
22. máj 2023

@rybka2021 Sidumilu ;)

mimolimit
22. máj 2023

@rybka2021 COS, ARKET, And Other Stories - kvalitne materialy, dobre strihy, oplati sa sledovat vypredaje

100% kasmir, hodvab alebo vlnu nakupujem cez Instagram - je tam kvantum dievcat, ktore precesavaju secondhandy a nasledne predavaju na IG.

V zivote sa mi v BA nepodarilo nic najst v sekaci a tuto zimu v SNV som v Textile House vychytala akciu 0,50€/ks a odisla som s zaskou plnou kasmirovych svetrov, rolakov a oversize sak z cistej vlny.

evangelina0
22. máj 2023

Krásne ľanové veci má aj "vtacatko" a "pohan"

zuz0110
22. máj 2023

Tak tie nadcasove kusky si musis vyberat sama. Ziadna znacka sa ti nepostara o cely kapsulovy satnik. Ja mam odskusane, ze vydrzia rifle nudie, spodne pradlo calvin klein, saty a kosele hilfiger a marc aurel. Obyc tricka som spokojna s gap, nohavice napr gant. Vsetko vyberam bez napisov a log. Nakupujem 99% online.

domiklik
22. máj 2023

@rybka2021 jediná značka oblečenia do ktorej som ochotna in cestovať je united colors of benetton

terry658
22. máj 2023

@rybka2021 Butik Katka v Žiline. Na internete nemajú ani 1/3 toho, čo v predajni.
Celkom sa mi páči kvalita aj v Móde Prostejov.

nika11103
23. máj 2023

@kvojtanikova zdieľam s tebou 🤪 orsay je moja milovaná srdcovka keby som mala peniaze na to tak ho vykupim cely . No vlastne tá postava už je problém 😭😭😭😭😭😭 väčšie čísla tam človek nájde len výnimočne

molly1991
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oli_gapelodiegant
28. máj 2023

Gant, Marc'o Polo, Soliver, Mark & Spencer. Materiály vlna, ľan, jeansovina, to vydrží dlho..Landsend ma základné bavlnené blúzky, ktoré netreba žehliť a tričká zo supima bavlny.

tl999
21. máj 2024

Textil house a je este u nas jeden sekac s vahou.