Ahojte
Kde nakupujete minimalisticke a kvalitne tricka, rifle, nohavice, saty, atd. Kludne mozu byt nadcasove.
Take co sa pri prani nezodere, a vydrzia roky...co nebudu hrcky, co sa prijemne nosi a nespotim sa v tom. Kusky, ktore vyzeraju dobre a dobre sa kombinuju?
Dakujem
Pridám sa aj ja 🙂
Hm, ja mam moje najobľúbenejšie a najkvalitnejsie oblečenie ktoré mi vzdy roky vydrzi zo sekáča 😂🙃
Ja som mala par dobrych kuskov z Orsay, vydrzali dlho, len moja postava sa do nich uz nezmesti 🙂 Tiez mam zopar kvalitnych veci zo sekaca (npr. znacka Vero Moda, Mustang). A rifle, nohavice a saty v poslednej dobe nakupujem z Bonprixu, na to že je to pomerne low-costovy zasielkovy obchod su celkom kvalitne a dobre sedia.
Ja tiež nadčasove kúsky ako napr čierne šaty a pod zo sekáča lebo tam už sú oprane, lebo mne sa stále stáva, že niečo kúpim a už po prvom oprani to vyzerá inak
ja som taketo vzdy kupovavala napr. S.olivery.. od nohavic az po kabaty.. ale teda posledne dva roky bieda... cize tiez si necham poradit :D Hlavne kvalitne. Nie ze clovek to 3x operie a diery, albeo sa to rozpadne, alebo za pol roka ide do kosa ako zodrate. Do rifiel keby osm isla idem do riadnych znaciek ako levis.
ja tiez hlavne v sekacoch, outletoch, znacky rozne, vacsinou si pozriem cez net, co je to zac. hlavne sa vyhybam takym tym klasickym masovkam ako sinsay, new yorker atd. co sa tyka materialov, tak 100% hodvab, kasmir - tie uplne najlepsie. urcite 100% lan. z tych cenovo dostupnejsich mam najradsej viskozu, v bavlne sa potim, ale ta je tiez fajn, rovnako 100% vlna. polyester a ina umelina jedine v obleceni na sport, ale tiez to musi byt dobre spracovane.
Mne napriklad roky drzia basic veci z C&A.
@kiwi3 kde kupuješ 100 percent hodváb, hľadám tričká a blúzky ďakujem
Tričká Slovenska, oblečenie Takitak, Simplygreylife, Monatelier, Sestrice... proste od šikovnych handmade výrobcov...
COS, Dutti napriklad
Sashe.sk
@rybka2021 ja neviem ci mam stastie ale mne sa v zivote nic nerozpadlo a to periem po kazdom pouziti oblecenie, snad okrem rifli ( aj tak ich nosim len parkrat do roka na jar a na jesen).
Co sa rozpadalo, boli detske veci z Takko - na bunde sa trhala podsivka, ciapka sa uplne rozparala.
A svy mi isli sikmo na par trickach. Uz tam nechodim nakupovat.
Veci z vietnamskej trznice mi vydrzali roky, sukne, topy atd. Sekac je tiez super.
A nedam dopustit na basic priliehave tricka z Lidla s elastanom, roky nosim v zime pod svetre a az teraz sa niektore prerieduju v podpazusi. Ale mozno kvalita novych uz nebude taka, bohuzial vsetko sa casom zopsuje.
@rybka2021 COS, ARKET, And Other Stories - kvalitne materialy, dobre strihy, oplati sa sledovat vypredaje
100% kasmir, hodvab alebo vlnu nakupujem cez Instagram - je tam kvantum dievcat, ktore precesavaju secondhandy a nasledne predavaju na IG.
V zivote sa mi v BA nepodarilo nic najst v sekaci a tuto zimu v SNV som v Textile House vychytala akciu 0,50€/ks a odisla som s zaskou plnou kasmirovych svetrov, rolakov a oversize sak z cistej vlny.
Krásne ľanové veci má aj "vtacatko" a "pohan"
Tak tie nadcasove kusky si musis vyberat sama. Ziadna znacka sa ti nepostara o cely kapsulovy satnik. Ja mam odskusane, ze vydrzia rifle nudie, spodne pradlo calvin klein, saty a kosele hilfiger a marc aurel. Obyc tricka som spokojna s gap, nohavice napr gant. Vsetko vyberam bez napisov a log. Nakupujem 99% online.
@kvojtanikova zdieľam s tebou 🤪 orsay je moja milovaná srdcovka keby som mala peniaze na to tak ho vykupim cely . No vlastne tá postava už je problém 😭😭😭😭😭😭 väčšie čísla tam človek nájde len výnimočne
Gant, Marc'o Polo, Soliver, Mark & Spencer. Materiály vlna, ľan, jeansovina, to vydrží dlho..Landsend ma základné bavlnené blúzky, ktoré netreba žehliť a tričká zo supima bavlny.
Textil house a je este u nas jeden sekac s vahou.
Pridam sa