Dobrý deň prisťahovala som sa do Trenčína uz skoro pred 2 rokmi a neviem nakst normalneho mäsiara kde by som kupila kvalitne mäso. Viete mi prosim povedat kde nakupujete? Mam na mysli kvalitnr mäso domaci chov , SVK pôvod. Prosim nepište o Urbankovi, tam je to des, telacie a hovadzie maso je rozdiel iba v cene a nie lvalite, a už vobec nie obchodne reťazce. Vdaka
Rada sa pridam, tiez by som chcela info kde nakupovat. Ale na namesti je predajna farmfoods tam by mali mat kvalitne slovenske vyrobky z farmy
Hôrka za mňa nie. Tie ich výrobky sú z mäsa ktovie odkiaľ a mäso som prestala kupovať, keď mi pri varení smrdelo bravčové.
Super na mäso je Janík v Tepliciach, je to tam oproti domu učiteľov ako sa ide na Machnáč. Ale nemá vždy všetko, má rôzne dni dodávok.
A tuším že hydinu maju aj v opatovej vo Ferovexe, na objednávku.
Niekedy ponúkajú mäso v Gazdovstve Uhliská, tam si to treba sledovať na Facebooku. Ich výrobky mäsové ma moc neoslovili, ale mäso asi v pohode, keď im to tam behá po lúkach.
Skús z farmfoods
Inak dnes spustili predaj v Bille šunky parky slanina salámy bez chémie je to speci retro edícia majú krásne retro obaly.
Ja síce mäso nekupujem, ale na biodynamickej farme kam chodíme na jabĺčka majú voľný chov hovädzieho dobytka a ošípaných. Ak máte mrazák popýtala by som sa tam, tie zvieratá majú ozaj dobré podmienky, čo sa odrazí na kvalite mäsa. Pozrite johann Moscon Biodynamic Libichava, nie je to až tak ďaleko.
@andrea1815 nie je to sice TN..ale cca 20 min cesty..maju cerstve maso..bravcove( ut,štv)hovadzie(streda), kazdy 2tyzden telacie..ze naozaj telacie😀..a veeeela svojich vyrobkov od parkov, pastety, klobasy, slaninu..naozaj velky vyber a hlavne to robia vsetko poctive a cerstve😊
https://sk-sk.facebook.com/PD.BOSACA/
Ahojte. Ďakujem za všetky rady. Farmfoods poznam a chodievam tam. Teraz pomenej. Ale davam si doviezt maso z biomaso.sk. Vozia aj do Trencina a okolia, len musite o tyzden skor objednat. Tam kupujem hovädzie hlavne. Na Juhu je predajňa Kraj potravin a tam maju super mäso chladene SVK pôvod. Hlavne hydina ta je tam vždy. A skvele šunky a salamy. Takže moje zistenia a rady ohľadom mäsa v TN
@andrea1815 ja si objednávam s myjavi ale to chodí mäsiar a dováža nám mäso. Maju bravčové a potom kura s lucneho dvora a tuším aj kačky