Som tichý typ človeka,ťažko si nadvezujem kamarátstva. Mala som jednu ešte zo školských čias,no rokmi sme sa zmenili a už to ide dolu vodou s nami. Dlho mi trvalo pokiaľ mi došlo že ma len využíva. Vždy sa mi ozvala len keď niečo chcela. Ja keď som jej napísala alebo zavolala ako sa má či sa nestretneme tak vždy sa urazila čo ju otravujem,že sa mi ozve ona keď bude niečo potrebovat. Alebo odpísala že nemá čas vypisovať a volať,no videla som že cele dni je prihlásena,tak bola to len výhovorka. Z roboty mám kolegyne no všetko staršie ročníky. Kde nájsť dobrú kamarátku? S ktorou budeme zdieľať pekné aj smutné chvíle,poradiť ohľadom deti,vybehnúť von na pizzu atd? Mám manžela ,no aj tak mi chýba tá pravá kamarátka.
Koľko máš rokov?
Ja som zistila, že všetky moje dobré kamošky sa so mnou ,,ťahajú" od výšky. Tam sme sa skamarátili a ide to doteraz, ale s niektorými sme sa začali kamošiť až tak neskôr, že sme sa tiež prirodzene ľudsky vyvíjali a našli k sebe postupne cestu. Takže, ja poradím, ak si mala napr. na výške alebo strednej nejakú kamošku, len časom ste prestali byť až tak v kontakte, napriek tomu, že sa nič neudialo, tak skúsiť ju kontaktovať nejako príjemne, nech si nemyslí, že jej ideš ponúkať finančné produkty alebo Avon :DDd A potom asi skúsiť rôzne aktivity, vo fitku, na kurze nejakom, ktorý by ťa zaujímal, na jazykom kurze...
Ahoj, ak budeš chcieť môžeš mi napísať 😊
Odkial si a kolko mas rokov?🙂