Kde nájdem takéto sandále?

erika554
28. feb 2022

Ahojte, baby potrebovala by som pomoc. Už dlhšie hľadám tieto sandále. A však všade ich majú vypredané. Potrebujem 38 veľkosť. Ak by ste ich niektorá predávala alebo viete poradiť kde ich kúpim. Budem veľmi vďačná. 💗

janai1
28. feb 2022

@erika554 no len z toho lunza to neobjednávaj, to je niečo ako suprisimo...

erika554
autor
28. feb 2022

@janai1 no ved Lunzo to sú tie isté veci ako z aliexpressu len o polovicu drahšie

janai1
28. feb 2022

@erika554 áno presne 😅 bohvie či by ti to vôbec prišlo

timetotime
28. feb 2022

ale vies co niekedy treba doverovat 🙂 tiez som si pred vianocami objednala akoze z pofidernej stranky cizmy ( ale na to som aj neskor prisla ze sa hovorilo ze ide o podvodnikov) a veru prisli mi v poriadku aj velkost na kazdej topanke rovnaka :D takze netreba aj tuto mozno z alie zahadzovat :D

erika554
autor
28. feb 2022

@timetotime ja objednávam z ali ale vždy to príde za mesiac,dva tak objednávam iba maličkosti kabelky,okuliare. Ale obuv sa mi neoplatí keď objednám teraz a príde mi to niekedy v októbri 😅

aandrea9
6. mar 2022

@janai1 určite príde. Z lunza som objednávala 2x. Pravda je, že tovar ide z Číny. Pri druhej objednávke už nebola dostupná jedna položka a peniaze za nedostupný tovar mi vrátili a poslali k tomu aj mailik.

janai1
6. mar 2022

@aandrea9 radšej to objednám z ali ako z nejakej sprostredkovateľskej stránky 3x drahšie 😉

aandrea9
6. mar 2022

@janai1 ceny som nesledovala, to je fakt.

sunshine_18
6. mar 2022

Shein alebo about you

inull5
6. mar 2022

@erika554 páči sa. Lunzo by som isto neobjednala nič.