Kde nájdem svoje obľúbené fotografie?

evik35
10. dec 2015

Neviete kde sa stratil priecinok oblubene fotografie?boli umiestnene hore v kolonke moj ucet,no teraz ked tam kliknem je tam len: nastavenie,odhlas,faktury....dakujem

silviapb
10. dec 2015

Ahojcek tiez som skusala hladat! Skus si dat do goglu kolekcia pouzivatelky evik35 (tvoje menotu na mk) vyhladaj si a otvor stranku! mne to ide a dole som si nasla aj ostatne kolekcie ktore su este ulozene!😉

evik35
autor
11. dec 2015

Ahoj,prosim ta a kde dole?hladam a nic nikde...:(

silviapb
11. dec 2015

No mne to naslo ale ty to mas asi vsetko zmazane.ani goglo to nevie najst :'(

evik35
autor
11. dec 2015

No super a akoze ako sa to samo zmazalo??

silviapb
11. dec 2015

Netusim ,ale nie je tam vsetko tak ze iba tie co boli pridane po roku 2013 tie vymazal tym mk.

evik35
autor
11. dec 2015

Dakujem a nevies preco to tym vymazal???

silviapb
11. dec 2015

Netusim preco to vymazali! Zistila som to vdaka tebe! Skus im napisat oni ti to vysvetlia! Ahojcek

dana_l
12. dec 2015

@evik35 ak budes vediet preco vymazali kolekcie, mohla by si mi prosim dat vediet. ja som tam este na halloween pridavala fotky a teraz mam tiez vsetko prec. ale som nastastie mohla najst na googli.
este mi tiez chybaju "oblubene fotky" alebo nejako podobne. tam som mala aj tusim 1000 fotiek. a vsetko je prec ☹

dana_l
12. dec 2015

tiez som si vsimla ze uz nie je moznost pridat fotku z ineho blogu do kolekcia alebo nejako inak ulozit. ja som tuto moznost velmi vyuzivala a chyba mi.

silviapb
12. dec 2015

Aj ja som to vyuzivala ked ze nemam pc tak som si to uklada na stranke.fnuk.

dana_l
12. mar 2016

@silviapb mozes este stale najst svoje kolekcie? ja som si ich vtedy ulozila na pocitaci podla tvojho popisu ale teraz sa mi uz nezobrazuju. ☹ 😒