Ahojte, davame si s manzelom poistenie bytu a potrebujeme tam napisat rok vyroby pracky, ale papiere od pracky ma kamoska, od ktorej sme ju kupili pred troma rokmi a ona ich nevie najst. Neviete nahodou, ako a kde najdem rok vyroby tej pracky? Seriove cislo a aj model pracky mam. Dakujem
ale my si poistujeme aj pracku, kedze uz nie je v zaruke, skusim este v utorok im zavolat, ci to aj rok treba, ale nam dala bodky tam, co jej treba doplanit do ymluvy a bodka je aj na roku vyroby pracky
to je zvlastne poistenie. ved prakticky sa to robi vo vacsine tak, ze sa spise suma za elektroniku, nabytok, sperky, oblecenie, vsetko vlastne, co je v domacnosti suhrnne. to si akoze ides dat poistit vsetko zvlast? pracka po troch rokoch nema hodnotu. uz ked je nova a kupis ju, tak sa odratava 20% dole, to je tak so vsetkym. tak potom aku hodnotu ma pracka trojrocna? je to len tah poistovne aby vytiahla peniaze a ked dojde k plneniu, povedia vam, ze bola stara a dovidenia. presne ako pise @sisaha
@opicka60 to je co za poistovna? pracku mozes vymenit aj o pol roka ak sa pokazi.. to budes znova nahlasovat rok vyroby? to prvykrat pocujem.. Ja mam poisteny byt a jedine co ich zaujimalo, bol datum stavby nehnutelnosti a vyska sumy na ktoru si idem poistit domacnost...