Dievčatá, moje dieťa už 2 roky spáva s touto "šatkou" ktorú netuším odkiaľ som mala, ale žiaľ presluhuje, lebo každý deň s ňou spí. Nejde mi o dizajn - ale o materiál. Je z ultra tenučkej bavlny. Už sa preto aj trhá ale je veľmi jemná. Poraďťe mi kde to zohnať.
Ja by som pozrela na trhoch, v stánku so šatkami. Resp.v metrazach a si ju osahat. Podľa mňa, ale náhradu dcérka neprijme.
@hipuska dakujem skusim pozriet, chcem to aspon vyskusat, lebo tato satka vyzera uz velmi biedne. Taka hadnricka s dierami. Ale nedari sa mi ju presvedcit na ine, lebo nie je to ten material. Stale aj tak si vezme tu staru.
Hodváb je mäkký, ale drahší
Možno ešte bambusové plienky. Tie sú tiež veľmi príjemné a mäkké. A ak aj novú kúpiš, možno ju bude treba sprat. Alebo pozri bazár tu na mk. A rovno si prichystaj 2-3 verzie. Mne syn tak mal až do 6 rokov. No a to sme mali plienku z Izraela a tak sme potom horko ťažko zohnali druhu, tiež z Izraela...
Ked nieco zozenies tak to par dni nos, nech ma tvoj pach. A napriklad zviaz s tou starou nech spi tak a potom skus staru odviazat a nechat uz len tu novu ;)
Môžeš pozrieť ci to nemá podobnú štruktúru: https://dakanur.sk/product/141/jednoduchy-losos...
A muselinky doma mame, nie su take jemne ako toto. 😌