Ahojte, viete poradit kde najdem interierove dvere za rozumnu cenu? Nejake zo sklom chceme aj plné. Treba nam ich 14ks a 150-200€ za kus je dost ak to ma byt naraz.
@petuska7792 Merkury Market, lacné a stále fungujú 🙂
Merkury market ma aj dobry vyber a aj za dobru cenu, treba ist jednoznacne pozriet.
@petuska7792 aj my mame z Merkury Marketu,ale šli sme ich objednať do PL..ten istý obchod,tie iste dvere ako tu a cenový rozdiel asi 40-50€na jedných dverách
Kúpil by som teraz iba tie najnutnejšie, ale kvalitné. Mal som v jednom byte dvere z Merkury. Lacná tapeta, lacné závesy, lacná papierová zarubna, čo sa pri montáži krivila už pri škaredom pohľade a nastaviť to presne bolo hotové umenie. Po 2 rokoch osekane hrany, napucane okraje,...
@stary_ujco no chceli by sme vsetky rovnake, tak asi nechame vsade stare zatial a potom araz kupime nove, bojim sa trosku tej kvality z merkury...
@gater1 a ako dlho uz ich mate?
@janikk54 ako dlho uz ich mate?
@petuska7792 Viac, ako tri roky, dve deti a počas dňa sa otvoria a zatvoria veľakrát 🙂
@petuska7792 uz tomu bude asi aj 5 rokov. Ani si to presne nepamatam, ale tak nejako.
@petuska7792 my sme kúpili v Obi, tiež sme chceli lacné, ale už neviem koľko stali..