Kde nájdem dobrého neurológa v Bratislave?

nicolenicki
4. sep 2017

Ahojte baby, vie mi niektorá z vás poradiť kde nájdem dobrého neurológa v Bratislave (okrem Kramárov a Antolskej) ??? Lekár, ktorý je zameraný konkrétne na epilepsiu. Obvolala som ich už viacero, žiaľ, buď neprijímajú nových pacientov alebo niesu špecializovaní na epi... Za každú radu budem nesmierne vďačná! Ďakujem 🙏 🙂

mike_bassett
4. sep 2017

Neviem, či je zameraný na epilepsiu, ale z vlastných skúsenosti i zo slov niekoľkých lekáriek čo poznám, viem, že kapacita neurológ je Dr. Ivan Buran. Má ambulanciu v Železničnej poliklinike na Šancovej.

3009
4. sep 2017

@nicolenicki skús neurológ, ale má súkromnú ambulanciu a nových prijíma - MUDr. Richter - poliklinika Fedinova - tel. 0917504987, ale neviem, či sa zameriava aj na epilepsiu - bol primár na Antolskej, tak nejakú skúsenosť by mal mať.

evitka83
4. sep 2017

@nicolenicki sinalgis na mileticke

nicolenicki
autor
5. sep 2017

@mike_bassett Ďakujem veľmi pekne určite si niečo o ňom pozisťujem, chcela som pôvodne ísť k Prof. Doc. Branislav Kollár, konkrétne on je epileptológ a vraj úžasný, no volala som tam a bohužiaľ neberie už nových pacientov, tak musím hľadať ďalej...
@3009 ďakujem za radu, no chcela by som najlepšie Ružinov a okolie, max. staré mesto..
@evitka83 to ma napadlo spomedzi prvých možností, mám to aj kúsok od domu ... nevieš mi povedať aký majú cenník ? lebo som ho nikde na nete nenašla a nechcem to riešiť bez toho aby som vedela aké ceny si určujú... 🙂

evitka83
5. sep 2017

@nicolenicki platila som tusim 35 za vysetrenie...ved im zavolaj a spytaj sa ich priamo

nicolenicki
autor
6. sep 2017

@xxxxxnnnnn supiš vďaka 🙂 len nie každý je zameraný na epi. a všetkých TOP doktorov ktorých som našla tak majú plno a neberú nových :/
@evitka83 písala som si s nimi na mailoch a vyzerá to sľubne .. veľmi ďakujeeeem 🙂