Kde nájdem albumy, ktoré sa mi páčia?

andy.v
24. mar 2013

kočeny, ak dám na nejaký album "páči sa mi", odfajkne mi to a napíše uložené. Ale kam sa to ukladá?? 😀

macamac
24. mar 2013

@andy.v vo svojom fotoblogu...."páčia sa mi tieto fotoblogy" - vpravo, kúsok dolu 😉
dúfam,že nepíšem jak tatar 😅 😀 😉

andy.v
autor
24. mar 2013

ďakujem pekne
sa cítim ako idiot, ale tam mám len jeden z mnohých ktoré som laikla a ostatné tam nie sú :(
alebo zle laikujem?

traktor
24. mar 2013

..ak niekomu kliknes *paci sa mi to* na fotoblog, tak to najdes vo svojom fotoblogu na pravej strane pod *Páčia sa mi tieto fotoblogy*, ak niekomu kliknes *paci sa mi to* na spravu, na album, tak sa ti to neulozi, len tomu komu si klikol, sa ukaze, ze sa ti to pacilo..ak sa ti paci niekoho album, fotka..tak si bud uloz jeho cely fotoblog / klikni na paci sa mi pod nickom v jeho fotoblogu/, alebo si klikni na niektoru jeho fotku v albume a uloz si ju bud do kolekcie / pod kazdou fotkou mas tuto moznost/., alebo na fotke mas ked prejdes po nej kurzorom *pridaj do oblubenych fotiek* obe moznosti /kolekcie aj pridaj do oblubenych fotiek/ si najdes potom vo svojom fotoblogu na pravej strane..potom staci kliknut na fotku a vies si rozkliknut cely album...

liska
25. mar 2013

andy.v, mam ten isty problem, vobec neviem najst albumy, ktore som si ulozila ako "paci sa mi", niekde predsa musia byt,ked mi napise po laiknuti,ze to mam ulozene,nie? v opacnom pripade chyba logika 😒 traktor, aky je rozdiel medzi albumom a fotoblogom? citim sa tiez ako blbec, uz treti den hladam ulozeny album s jednym receptom, na ktory mam nakupene aj ingrediencie a nic 😨 😀