Zdravím, súrne potrebujem predat notebook, cena je podla mna primeraná, skúšala som aj rôzne bazári aj web stranky aj na facebooku rozne skupiny ale nedari sa mi ho predat. Mam nejake vydavky z toho dôvodu to potrebujem surne. Mate nejake napady ako to urychlit ?
zniz cenu ked potrebujes nieco rychlo predat nedava sa primerana cena ale ides s cenou dolu aby si bol pre kazdeho prva volba
ja by som skusila FB tvojho mesta/dediny
Ak chceš predať rýchlo cena musí byť nízka nie primeraná.
@oskvarka
@laurita285
@fido69
Cena je 120€ a bezna cena predaja tohto zariadenia pouziteho je v rozmedzi 150-260€ cize cena je az velmi nizka na to ze zariadenie nie je vobec poškodene a vyzera ako nove. Cize nizsie uz s cenou urcite nepojdem. Ide o notebook HP z rady EliteBook 840 G3 cize urcite to nie je vysokou cenou
Aky ma procesor,ram a disk?
@niekto2hy poslala som Vám tu na koníku do sukromnej spravy parametre aj fotografie 🙂
@niekto2hy mali by ste záujem ? 🙂
No. Notebook za 120€? Kto by ho chcel? Firemné notebooky kupované po cca 2k€ sa za 4 roky odpredávajú po 60. Kto by to kúpil ak to fakt nie je super? A tie firemné sú často fakt top keby sme porovnávali len plasty
G3 840... 6200 procesor. Cena ok. Ale sme už ďalej ako mať notebook čo zvláda Excel. To je 10r či koľko starý. Vtedy bol ok, teraz už nie. Jasne stále je dobrý na ten word ale pre deti čo sa chcú hrať aj hry tak nie.
Keby si mala starý notebook cca 1998 Compaq tak dám 100€ ako nič
@hiro Nie každý má možnosť odkúpiť notebook za 60€ ako ty popisuješ. Takú kupu by som bral hneď.
Na druhej strane kúpiť notebook za 120€ môže byť dobrý deal. Ale záleží na displayi, procesore, pamäti a úložnom priestore.
Starý notebook ako uvádzaš 1998 Compaq je už starožitnosť. Zasa iná cenová kategória. Za môj starý počítač mi už ponúkali viac peňazí než za čo som ho tesne po revolúcii kúpil (nadupaný 8-bit, 35 ročný plne funkčný aj s origo krabicou) 😉
@hiro notebook bol zakupeny tento rok v januari, za cenu 260€, preto mi pride predaj za 120€ vporiadku, procesor je i5 6300, nakoľko sa k nemu pristupovalo veľmi opatrne a nie je poškodený myslím že daná suma je vpohode nato že som videla ako ľudia predali aj poškodené a rozbité laptopy 😐 na notebooku som skúšala dve hry konkretne Warcraft a Dotu 2 čo su graficky dost naročne hry a hralo sa úplne hladko, bez bugov či padania. Čiže evidentne to nie je len laptop na Word a administrativu ale zvladne toho viac 😊
@fido69 +@autor Ako som už písal možno to pre niekoho je ok cena ale:
"notebook bol zakupeny tento rok v januari"
Je to nemožné keďže to je to je cca 9 rokov starý procesor. Ako si nemôžeš kúpiť auto "nové" čo bolo vyrábané 9 rokov dávno tak si nemôžeš kúpit nový nb čo sa predával dekádu dozadu. Či? Ktorý predajca drží 9 rokov auto na sklade kým ho predá?
Takže kto nechce čakat a chce hneď ho zoberie za tú cenu. Nie je zlá. Kto má čas 2-3 týždne tak kúpi inde lacnejšie.
@fido69 nie bol zakúpený za zlomkovú cenu z firmy, nakolko sa kupovali nove zariadenia len ja som ho obdržala ako nevyžiadaný “dar” a kedze ho nepoužívam a bol málo používaný aj vo firme len na spomínané maily a podobnu administrativu tak ho chcem predat
@hiro ale ja som jasne napisala ze bol používaný vo firme 3 roky a ja som ho dostala odkupeny od firmy za danu sumu preto ho chcem predat za sumu mensiu lebo ho nevyuzivam ale kedze bol pouzivany len obcas a nie je poslodeny, vyzera proste ako novy a bol kompletne vyčistený a skontrolovaný v servise a v podstate nebol na to dôvod, šlo len o nainštalovanie noveho Windowsu a fyzické vyčistenie nakoľko som ho chcela v najlepšom stave 🙂 ja chapem ze niekto ho preda za 100€ pod cenu aj z USA ale radsej by som kupila za 120€ v skvelom stave zo Slovenska s moznostou aku ponukam ze uhradim kuriera kludne aj expresne, nez objednavat z USA a stat sa obeťou podvodu a potom riesit obchodny spor 2 roky. V principe nikoho nechcem okradnuť chcem ho len normalne slušne predať niekomu komu poslúži za zlomkovu cenu za aku som ho pred par mesiacmi kupila (bol kupeny rodinnym prislusnikom z firmy a ja som ho dostala).
@hiro proste princpip je taky ze oproti povodnym 260€ je 120€ po 5 mesiacoch co ho vlastnim co bol zapnuty odvtedy dokopy 10x za mna fajn cena s istotou ze nejde o podvod a serioznym predajcom 🙂 ebay by som neriskovala lebo vzdy je to 50/50 ci nejde o podvod, ci je stav naozaj dobry, a potom clovek zaplati za reklamaciu a riesenie problemy dalsich 50% naviac sumu .. teda pri najmenšom. Viem ake maju ludia vacsinou skusenosti s takymito strankami preto som ich nikdy nevyuzila 🙂
Pises uplne logicky len s tym ze bol kupeny teda dost za draho a to je podla mna ten problem.
To tie tvrdenia ohladom eBayu si asi robis srandu 🙂 Bezpecnejsia stranka pre nakup/predaj neexistuje.
"lebo vzdy je to 50/50 ci nejde o podvod, ci je stav naozaj dobry, a potom clovek zaplati za reklamaciu a riesenie problemy dalsich 50% naviac sumu"
50/50? Pozri drtiva vacsina predavajucich ma 100% hodnotenie. Niekto zo 99,6% a taketo hodnotenia maju dlhodobo. Radsej pri probleme vratia peniaze aj bez otvorenia sporu len aby neziskali nejake negativne. A je to zadarmo - za reklamaciu - otvorenie sporu nic neplatis a uz vobec nie 50% naviac. V kazdom pripade sa tomu snazia vyhnut ako sa da takze veci su v detailoch predaja presne popisane, pofotene z kazdej strany, kazdy oderok. Neviem si predstavit ako by tam niekto mohol spravit nejaky podvod. Ak by nastal a prisla tehla, eBay mi peniaze bez problemov vrati.
@hiro v principe chapem ale objednala som v zivte zo zahranicia 2x a oba razy to skoncilo fiaskom a odvtedy uz som nedoverciva 🙂 mozno to je aj tym
Odnes do záložne 🤷