Ahojte je to urcite sprosta otazka ale je to tak nasli sme doma zabudnute slovenske peniaze a chceli by sme ich este zamenit preto by som vas poprosila kde sa daju menit
už len v NBS
už len v NBS v BA hned ako vojdeš tak na prizemi su take schody dolu a tam su okienka tam sa daju vymeniť SK za E a bez poplatku mince do r. 2013 myslim a papierove zatial neobmedzene 🙂
my sme minuly rok tam boli meniť čo sa eše našlo ani neviem kde, škoda že sa nenašlo viac 😀 😀 😀
oplati sa robť velke upratovanie raz za čas eu tie už nenajdeme tak ako sk 😀
parkovať je problem priamo pri budove musiš trošku dalej a tam si zas musiš zakupiť parkovne - my sme akorát došli k auto ked nám chceli dať policajti papuču nevedeli sme a auto pred nami už montovali ale ked nás zbadali a videli že som tehotná a má už velke brucho tak len našťastie mavli rukou a nechali nás tak ale nás upozornili ale o minutu neskor tak veru aj pokutu zaplatime 🙂
Ahojte.nevedel by mi niekto poradit kde by mi na Slovensku zmenili azerbajdzansku menu "manatt" Uz ich viac nevyuzijem tak su mi zbytocne.
@ralka v Bratislave v NBS - Národná banka Slovenska (pri Slovenskom rozhlase), ja sa tam chystám už asi 2 roky, ale dúfam, že budúci týždeň sa tam naozaj dostanem 🙂...