Neviete,kde by sme mohli darovať ježka? Dali nám ho známy aj keď vedeli že zvieratá nechceme. Naspäť ho nezobrali a my ho nemôžeme mať. som zúfalá
a to je nejaký iný ježko ako ten z prírody? nemôžete ho vypustiť?
@patricia512 aky to je druh jezka?
Joooj ja si ho prosím 😅daj fotku🙏
@miskajerry nie to je ježko bielobruchy,šľachteny...je domáci
@lulu1812 bielobruchy
@miskajerry tak sú aj jezkovia čo sa chovajú doma neviem či by v prírode prežil dcéra najstaršia má ježka už 4roky
@slavomira236 isto by neprežil vonku,on je krásny. Lenže som chovateľka tarantul.. nie ježkov. Ale je mi ho ľúto len tak niekde vyhodiť.
@patricia512 no waw, ani som nevedela ze i toto moze byt domace...moji by hned asi chceli ku skreckovi a rybickam 😁
Daj na bazos.
@euka210 ježko skoro celý deň prespí až v noci vylezie takže zábava s ním moc nieje
@slavomira236 to je najväčší problém,že on je v noci aktívny,a má aj koliecko...a on stále na Tom behá 😂celú noc. Niekedy nechápem
@patricia512 presne aj dcerin len sa točí a točí stále hoci zvuky nevidava ako naše morčatá ale s tým kolesom robí randal riadny
Ten je nadhernyyyy hneď by som ho zobrala 😍😍😍😍
@patricia512 jéj to je zlaťúch zlatý
Na FB je veľa chovateľských skupín. Tam by som skúsila inzerovať. Nech si ho niekto nezoberie na Bazoši len preto,že je nunu a bude fajn darček,pričom reálne chov a potreby zvieratka nepozná. Dávať živu bytost,akoby to bola vec,nepochopím. Držím palce
@patricia512 krásny je
@patricia512 odkial si?ak nie nejako daleko odomna,vezmeme ho mame vela zvieratiek doma 🙂
@zuzudrnda ja si dávam pozor komu ho dávam nebojte sa.
@patricia512 Čadca 🙏
Kedysi dávno mojej svokre raz niekto znamy takto doniesol nejakého hlodavca, už si presne nepamätám názov.. nikto ho nechcel, svokra už vonkoncom, takže to ostalo na mojom mužovi a mne to riešiť..tak sme sa spýtali v chovprodukte či by sme ho tam nemohli nechať a oni by ho predali.. majiteľka súhlasila a dúfam že sa zvieratko tak dostalo do dobrých rúk.. bolo to ale ešte v čase bez sociálnych sietí, takže inak sme to riešiť nevedeli.. snáď sa jezko dostane do dobrých rúk..
Zlatúšik 🦔 😍
@patricia512 pisala som spravu,vezmeme si ho 🙂
@slavomira236 hej, to tak ako skrecok...ale deti zaspia i pri tom krutiacom kolese 🤣🤣🤣
@patricia512 verim🍀💚
@patricia512 Skús ho ponúknuť na Bazoši alebo aj tu v bazáriku. Určite sa ho niekto ujme 🙂