Ahojte, mam 3rocku dcerku a asi 5velkych vriec oblecenia od narodenia do cca 3rokov. Oblecenie je pouzite, niektore velmi malo nosene, ale v dobrom stave, ciste. je to vsak nepretriedene a ooozaj sa mi to nechce skladat/triedit. Rada by som posunula ludom ktori to naozaj potrebuju, pripadne charite ktora to pretriedi a rozdeli. nie spekulantom co beru darovane a predavaju! Kto vie poradit kam s tym? Dakujem.
Daj inzerat, alebo do charity
@dagmarovita inzerat nedam, nepotrebujem nejaku mamicku prespekulovanu co to vezme a bude predavat. bohuzial mam taku skusenost s vecami co som darovala.
Ja som to v mechoch odniesla do krizoveho centra pre matky a deti. Oni maju kapacity aj si to potriedit aj maju vela klientov aj mimo domova, ktorym to vedia posunut.
@kacena4 mna trebars v detskom domove odmietli, ze vsetci im len obnosene handry davaju. a ja som mala pekne veci
@elinka1051 no u nas v ba prijimali bez problemov. ake ano 1/2 boli obnosene handry ani nie na dvor. takze sme museli triediť a hlavne bol potom problem s odpadom
detsky domov, nam vzdy dobre padlo ked sme dostali nositelne oblecenie pre deti, kedze v profi sa striedaju často takze to co som mala doma islo s dietatom