Kde mi vymenia centy bez poplatku?

gumimaci
20. feb 2014

Kde vymenia 1-2-5 centove mince bez poplatku? Pripadne mate ine napady na ich zmysluplne vyuzitie? 😀
PS: Kopia sa mi v supliku 😝

betuska81
20. feb 2014

Doma sme zaviedli takú vec, že medené mince vhadzujeme do šporkasy a keď niekomu chýba, alebo ide na nakup( pretože predačky u nas zvyčajne pýtaju tieto mince, lebo ich nemajú dostatok) si jednoducho zopar vezme 🙂

tykat
20. feb 2014

A čo tak použiť pri platení? Nedávať ich do šuplíka, ale nechať v peňaženke. V potravinách sa pravidelne potešia keď chcem zmeniť.

nigguska
20. feb 2014

Ja chodim nakupovat do metra a tam je taka menicka minci,ale da ti to len poukazku na nakup v tej danej hodnote....

ammellia
20. feb 2014

Nebyt lenivá a snažiť sa vždy zaplatiť presne. Ja vdaka tomu mam väčšinou centov nedostatok.
A btw. da sa zneužiť aj tesco samoobslužná pokladňa 🙂

miskacharly
20. feb 2014

V banke ti ich daju na ucet. 🙂

mowinka1
20. feb 2014

ináč aj taká podlaha je z nich pekná 🙂

bibistec
20. feb 2014

inac v lekarni vzdy radi vezmu, kazdy im tam plati papierovimi a niekedy doslova pytaju, inde na teba pozeraju ako na martana

havana_frost
20. feb 2014

Chodím do Tesca do samoobslužnej pokladne a tam ich nasypem. Aj mi to oráta, aj sa nikto nesťažuje, aj sa ich zbavím 🙂

dejka77
20. feb 2014

Najlepsie nahadzat do samoobsluznej pokladne alebo platit presne. Radsej dam presne ako by mi mali vydavat drobaky.

ankanl
21. feb 2014

nepoznas niekoho kto robi v potravinach, aby ti ich zmenil? tam vzdy chybaju drobne.... ja takto cely rok setrim a potom davam mojej mamci do prace.... pred Vianocami sa jej vzdy zidu v praci a ja mam na darceky🙂

vladkulienka
5. mar 2014

vo VUB menia potriedené a do 100ks bez poplatku (ak sa od septembra nič nezmenilo) a pri vklade na účet tam bolo do 200ks bez popl... skús sa tam spýtať...