Ahojte, chcela by som si dať spraviť nejakýšperk s menami alebo dátumami mojich dvoch detičiek. Buď strieborný náramok alebo retiazku. viete mi doporučiť kde také niečo zoženiem? Prípadne aký personalizlvaný šperk máte?
Neviem odkiaľ si, ale ak nájdeš stánok onstyle s bižutériou, tak tam robia na objednávku gravírovanie na chirurgickú oceľ.. Nad náramkom od nich sama uvažujem.. Skus ich nájsť, viem, že majú veľa stánkov po Slovensku..🙂 možno sa ti bude niečo páčiť. Objednávajú to od tejto firmy: www.rytisperku.cz
Keď to objednáš na stánku tak nemusíš platiť poštovné.. 🙂 myslím, že to stojí 20 eur. 🙂
No ja fičím na sashe 😉. Čokoľvek na skrášlenie potrebujem (šperky, doplnky, oblečenie), vždy tam zoženiem 😉. Naposledy som tak kúpila v rovnakom dizajne klobúk pre mňa, dcérku a z rovnakej látky šiltovku aj pre synčeka 😀. Samozrejme všetko na mieru.
Ja som si nechala vyryť na pamiatku mená detí na tento prívesok http://www.sperky-a-diamanty.sk/sperk/srdiecka-... na to hlavné srdiečko, dopadlo to pekne ;)
no a u zlatníka si neskúšala? 😅 bežne robia takéto veci na zákazku...