pokazil sa mi kryt na olympuse mini mju - neviem zohnať servis,ten ktory je na tete v BA sa neozýva,nema niekto s týmto skusenosť,možno niekto iný robi servis tiež 😎
tady jsem ti nasla primo ten servis
Slovenská republika
OLYMPUS SK Servis Foto
Slovnaftská 102
821 07 Bratislava
Tel. : +421 2 49209441
Fax : +421 2 44457933
Po - Pá 9,00 - 17,00
caff denis nechcem plasit,mam ten isty fotak,ale uz 2r zaruka je fuc, volala som do servisu,pani vravela ze pausalna suma 4500skk..abo 4800skk? nepamatam presne..som sa na to vykaslala,dolozila 2tisky a mam novy canon..jaaj ale napalena som bola, bo moj fotak bol minimalne pouzivany, bez skrabanca, a povodne stal 9000skk!! ☹
u nas to samy, u Olympusu cena 2800 standart. Jenze mi bylo receno, ze nas fotak byl posledni kvalitni Mju,ktery superove foti, tak ze se oprava vyplati...
no už neni v zaruke,odlomil sa mi ten ôdzindzik" čo zatvára kryt - takže sa na to asi vykašlem a nadalej to budem prelepovať izolepou 😔
my mame olymp. SP 350,mala ho sekla na zem,ked nemal ani pol roka.odlomila na nom 2zarazky z troch,tie co drzia kryt na baterky.oprava by bola tiez slusna,tak pokial to drzi,kaslat na to. 😝
no mne už nedrži,ten dzindzik mám odloženy v kute poličky ale asi ho zahodím,prosblem je ten že večne vyberám kartu a stahujem fotky,keby som toto nerobila aj 3x denne tak to ešte drží 😒
roascha nam sa stalo to iste kolko by to stalo?a v sobotu sme boli na oslave a neter mi zhodila kabelku a rozbila mi na fotaku sklo čo sa pozeraju fotky neviem ako to opisat 😅 to bude asi riadna palka však?
deni,to su namahane spoje,nejde to ani sekundovym prilepit ☹ ......skusala som.... 😅 😀
ja to mam prelepene paskou ale nieje to ono,asi todam nakoniec opravit 😖
womenne,uz neviem kolko nam povedali,ale ked mas fotak za cca 8.-9.000,a za kryt ti zabiju nejakych 4.000,a plus robota... 😝
to nam v TPD hned povedali,ze sa nam to neoplati. 😝
😀 😀 😀 😀 sa mi teraz podarilo,to je do temy sex.trapasy. 😀
displej - womene,toto???
no ppviem vám,neskutočne ceny , moj stal pred 2-3rokmi asi 7tis čo si matne pamätám,už prežil sto pádov,aj sa mi zda že pracuje nejak spomalene ale fotí,to je základ - a kedže tie opravy su neskutočne drahe tak asi ostanem pri tej izolepe,kupim hruby kotuč pasky na nabytok za 60sk a ešte sa mi aj zvýši 😀
roasha,šajk čítam od začiatku že na aku vadu fotaka odpovedaáš 😀
roascha 😀 ja kukam či som v zlej teme 😀
ano displej vypadlo mi akos a to vola 😉 je prasknuty a neviem čo stym ☹ stal 8000.-
no displey bude asi drahy 😖 ,ale mne odtial ani neodpovedali na mail -svinňuchy
baby nestraste ma ja mam olimpus uz skoro rok a je zatial v poriadku. sice bol po par tyzdnox v oprave bo padol program a vymienali cip ci co.
mam ho vzdy strceny v kvalitnom puzdre tak dufam ze este nejaku dobu vydrzi.bol moj dlho vysnivany 😀 😀 😀
moncika,ved to su super fotaky,len keby na nepadli... ☹ 😅 😀
ale keby boli ceny opráv ľudskejšie 😖
ved to! 🙄 ...ale taky je biznis.. 😝
to máš ako Sony výrobky 😖
takze muco vravo,ze olympus ma rusit servisy a bude len na morave....presne ti zisti co a ako. inac ak mas fotak v zaruke,nech sa o to postara predajca,ved mas zarucak,nie? 😅
bibulik,ale pokial je to mechanicky poskodene,tak zaruka ti je na nic. 😅
nam este tiez ide zaruka,ale ked mi ho mala sibla o zem....tak zaruka je na nic,aj tak by som to cvakala.-stalo by to tolko,ze sa to neoplati. 😝
nam sa odlepila taka ochranna gumicka, co je okolo priezoru (alebo jak sa hovori tomu kukatku 😀 ). myslim, ze by to islo nalepit sekundakom, len sa k tomu u nas este nikto nedokopal a to uz su hadam 2 mesiace, co sa to zosuchlo 😅
no ale teda my uz ho mame cez 5 rokov
certi,sekundovym nie,ono ked uschne,tak vytvrdne-urobilo by to aj s tou gumou.
ak tak nejake lepidlo co ma pruzny spoj./cosi ako chemopren/
inac to mam na svedomi ja, lebo ked to vytahujem a davam do obalu, ktory je dost natesno , tak tym trenim sa ta gumka casom stiahla. nie je to az taky hrozny problem, no ale... nieco s tym skusime
jaj,no necitala som cele.... 😅 jedine kupit taky isty na suciastky a vymenit 😀
Cawte potrebujem pomoct, mam fotak olympus sp 500uz, uz nie je v zaruke a prestal fotit...zacalo tym, ze sa zacal sam zapinat a vypinat, potom sa sekol a nedal sa vypnut...obrazovka je cierna, ... nabila som baterky a teraz uz ide aj vypnut ale stale je cierna obrazovka...fotak by chcel ale fotit ale mam dojem ze je zaseknuta optika alebo nieco take...poradte pls
a mas ho v zaruce? v CR funguje ofiko olympusova opravna a pak take nekolik jinych ktere opravuji fotaky. Mala mi rozbila fotak pred 2 mesici, jen ta vymena krytu stala 2500, tak spis rovnou pokoumej, zda se ti nevyplati novej