Zdravim dievcata, chcem sa opytat kde mate odlozene kabelky a topanky?? Byvam v 3izbovom byte. Topánok aj kabeliek mam velmi vela a neviem kam ich odkladat
my sme spravili vstavanu skrinu a dost velku vacsinu som zabrala ja ale mam ich po ruke vzdy ked potrebujem, kúpila som si taký vesiak neviem ako ho nazvat ,su to viacere vesiaky na oblecenie ale su nad sebou a spojene retiazkou a tam ich mam zavesené, mam ich asi 30 ta tam su ulozene a nezavadzaju.
V chodbe vo vstavanej skrini a botniku. Ale ja som minimalistka, mam len zopar kusov.
Kabelky v úložnom priestore pod posteľou sezónne. Tu, ktorú používam denne, mám na spodku v skrini. Topánky vo vysokom regáli, triedené podľa sezóny, výšky a farby.
Dievcata dakujem, ja mam vsak kabelky skor take vacsie ktore drzia tvar tie z tych elegsntnejsich, topanok cca 30 parov. Kupili sme novy byt na oblecenie mam 2 komody a 1 velku skrinu kde planujem ulozit bud topanky alebo kabelky oboje sa nezmesti, tym padom neviem kam ulozit to druhe 😔 Skrinu dalsiu kupovat nejdem uz mam zariadene. Viete dat nejaky tip? Okrem ulozneho pod postelou ten je mensi a nizsi, nezmesti sa.
No kedze ulozny priesotr sa nafuknut neda a ty nechces kupit dalsiu skrinu, tak potom je uz len jedna moznost a to ta, ze zredukujes veci, ktore mas tak, aby sa ti vsetko zmestilo do tych priestorov, ktore uz mas k dispozicii.
Ine zazracne riesenie nie je 🙂 To, co nevojde do aktualnych skrin a komod, budes mat bud povykladane niekde na zemi, alebo kde, alebo tych veci bude menej a teda sa zmestia alebo kupis dalsiu skrinu.
Topánky do skrine a fajn nápad @renirv kabelky na reťazovú vešiak
Zredukuj čo nenosíš a buď predaj alebo daruj...alebo nosíš všetko?
Vo vstavanej skrini na chodbe, mam pokicky na topanky od vrchu po spodok a kabelky mam vedla, pod kabatmi na policke.
Vraj sa tam zmestí až 36 párov ☺️
Máme vstavanú skriňu v chodbe čisto na topánky. A kabelky mám zasa u mňa v spálni v stavanej skrini
A aj to všetko vynosis? Ja mám 4 kabelky tie mám v komore, spolu s inými vecami a topánky normálne v botníku.mam 14 párov topánok, vrátane čižiem, slapiek, lodičiek a papúč.a veru aj tak mám pocit že.mam toho vela
Všetky topánky mám v skrini v chodbe, kabelky v spodnom šuflíku komody.