Maminy,
kde mate postene dieta , pripadne nejaky produkt poistno - sporiaci..? Kolko platite, co vsetko v tom mate??
@jespera tak opravujem sa.mam to pred sebou, starsiu mame v kooperative.to je to co som pisala štipendijne, a mladsiu mame v generali...ale pointa je rovnaka v oboch. aj urazove v tom maju. kooperativa je kapitalove zivotne poistenie-štipendijne a generali je variabilne zivotne positenie dynamik global. robili sme to cez financneho poradcu, ktory nam na mieru robil poistenie pre deti, podla toho kolko asi chceme platit a ako dlho a co v tom ma byt podla toho nam robil pre obe deti
ja som dala malej sporenie s poistenim v Allianzi Farbicka, platim mesacne 16 eur a v 25 rokoch jej bude vyplatene 7000 eur, v pripade ze pojde studovat alebo podnikat, tak vyplatia uz v 18 rokoch
@jespera jedna ma union, ale ten sme uzatvárali takmer pred 10 rokmi - vola sa Mladost. Platim nejakych 18 eur. Este 2 roky budem, potom 5 rokov plati za mna poistovna. Je plne urazovo kryta a dostane vyplatene v dospelosti nejakych 100 tis korun v prepocte na eura. Druha ma Farbičku v allianzi. Tam sa plati 35 eur, ma to tiez nejak do dospelosti, cize platit sa bude este veeelmi dlho a kolko dostane, netusim..uz si nepamatam.
@jespera mame v generali poistene deti, je to štipendijne poistenie a je v tom aj urazove. platime mesacne 17 euro, v 18 rokoch bud nastupi na VŠ a bude sa jej z toho vyplacat mesacne renta na skolu alebo nepjde na VŠ a sporit sa bude dalej do 25 rokov a az potom dostane vyplatene peniaze