Kde mám zaniesť potvrdenie o ukončení absolventskej praxe?

cicamica158
1. jún 2020

Ahojte
Prosím neviete ako je uz teraz na UPSVaR? Ukončila sa mi absolventská prax a neviem kde mám odniesť a komu to potvrdenie o absolvovaní absolventskej praxe, ktorí mi vydal zamestnávateľ. Sprostredkovateľka na mňa s prepáčenim kašle!!! Nedvíha, neodpisuje!!! Úplna ignorácia! A keď som ju aj požiadala aby mi domov žiadne papiere ohľadom hlásenia neposielala, aby mi napísala termín cez mail alebo zavolala, tak ani to nie ... a to je dosť od nej nepekne!!! Ďakujem.za.odpoveď!

mogaa
1. jún 2020

@cicamica158 v prvom rade tá sprostredkovateľka nemá na starosti len teba......nepíšeš kedy si jej písala, volala - ak v piatok mali len krátky deň, rovnako môže byť na školení alebo čerpá dovolenku.....Papiere ohľadom hlásenia posiela hromadne - majú svoje predpisy ktoré musia dodržať a nie robiť to čo chceš ty(vyvolávať ti alebo posielať maily)

cicamica158
autor
1. jún 2020

@mogaa dobre a to potvrdenie ostáva mne alebo komu to mám doniesť?

sisa_s
1. jún 2020

@cicamica158 ked ti tvoja tetuska neodpoveda, tak si najdi na stranke upsvar svojho mesta nalavo Kontakty a zavolaj na cislo na recepciu...a pytaj sa, ci mas oskenovat a poslat potvrdenie, alebo postou, alebo osobne...

mogaa
1. jún 2020

@cicamica158 ak myslíš potvrdenie o hľadaní práce, treba ho odovzdať referentke ku ktorej patríš