Kde mám podať sťažnosť na poštárku?

23. okt 2024

Ahojte, kde vyššie ako na poštu môžem poslať sťažnosť na poštárku? Bývame v malej dedine, nemáme poštu chodí k nám pojazdná pošta. Bývame v tej istej dedine ako svokra a poštárka je jej veľmi dobrá kamarátka. Máme so svokrou neutrálny vzťah, muž ju tiež nemusí, extra sa nestretávame a keď už tak je to na takej úrovni ako keby to bola nejaká vzdialená rodina. No svokra chce asi vedieť o nás viac a dohodla sa s poštárkou že našu poštu bude nosiť ku svokre. Zo začiatku sme to ešte prekusli že teda po pomýlila sa, lenže neskôr to prišlo k tomu že k nám nechodila žiadna pošta ani balíky ale všetko nám nosila svokra a veľakrát aj otvorené. Muž to riešil so svokrou a ja som si odchytila poštárku. No posunuli sme sa tam že ku nám nosí len moju poštu a mužovú stále nosí ku svokre, občas tam prihodí aj moju ale to už málokedy. Ja mám aj splnomocnenie preberať mužovú poštu a nikdy mi ju nechce dať, aj keď viem že čaká nejaký dôležitý list vraj mamička má právo podpisovať za neho a nie žena...už sme písali 8 sťažnosti na Slovensku poštu, vždy dostaneme odpoveď že to vyriešili dohovorom, upozornením a takto, raz sme dokonca dostali odpoveď že je to tvrdenie proti tvrdeniu a poštárka si nieje ničoho takého vedomá. Kde sa dá ešte podať sťažnosť? Ďakujem

eliska13
23. okt 2024

Kde má muž trvalý pobyt?

autor
23. okt 2024

@eliska13 na našej adrese

floren
23. okt 2024

U nás bolo tiež toto, tak sme šli do banky, k operátorovi ... a oni si to potešilo veľmi rýchlo

hipuska
23. okt 2024

A kde ste podávali sťažnosť? Treba podať na centrálu do BB alebo si zavolajte do novín...😊

minenkak
23. okt 2024

Trestné oznámenie na svokru,listové tajomstvo

jvasenka
23. okt 2024

a keď pošleš sťažnosť na nejakú hlavnú ústredňu s tým že doložíš aj predošlé sťažnosti a ideálne aj keby máš fotky otvorenej pošty?

autor
23. okt 2024

@floren ako konkrétne? Nechápem celkom čo s tým ma napr. banka
@hipuska aj mailom aj do BB som posielala list

autor
23. okt 2024

@jvasenka tam sa vlastne aj riešilo to že je to tvrdenie proti tvrdeniu lebo dôkaz že som to ja neotvorila nieje

floren
23. okt 2024

Výpisy z banky nedala nám, ale našim

simca06022011
23. okt 2024

Tak to neviem z kade zobrali, ze mamicka ma pravo za neho podpisovat nic (a duplom ked ani adresa nesedi, to mi pripomina nasu situaci ked mamicka drzi synove doklady, lebo to su jej doklady, rodny list je jej dokument atd :D ), praveze zena ma pravo podpisovat za manzela :DDD Riadne pisomna staznost na postu, s tym, ze ak to nebudu riesit so zamestnankynou, budes to riesit napr trestnym oznamenim. Kludne by som si odchytila postarku, ze este jedna obalka s nasou adresou, moja jeho poputuje na inu adresu, tak pojdes na policiu a rovnako sa jej postaras o "pracu".
Ziadala by som, nech mi vysvetlia preco dorucuje bez pisomnej ziadosti postarka postu na inu postu, nie do ruk adresata. Lebo adresa tam nie je zo srandy. Otvorenie posty neporiesis, na to sa mozes vykaslat spatne, ale to si jeden zamestnanec nemoze dovolit nosit postu na inu adresu ako ma urcene na obalke. Na presmerovanie posty tiez treba ziadost.

A tuto mas kontakty, mozes sa aj opytat ako mas postupovat, ze na pisomnu staznost nereagovali atd:
https://www.posta.sk/kontakty/zakaznicke-centrum

simca06022011
23. okt 2024

este by sa mohol urobit cirkus , ze zmizla nejaka zasielka, schvalne poslat nejaky balik... a nech svokra preberie a nech ukaze postarka komu to dala, vtedy sa patra po tom, kto balik dorucil/prebral. Ty sa mozes tvarit ze ho nemas, je to slovo proti slovu, vies.. nepodpisali ste nic/neprebrali ste nic.

simca06022011
23. okt 2024

a inak susedna posta, pod ktoru patrite nema veducu??

koniarova
23. okt 2024

A vy s prepáčením nemáte hubu? Tak by som vyčistila žalúdok svokre aj poštárke, že by si to zapamätali. Alebo teda vypisuj kade tade litánie.

autor
23. okt 2024

@simca06022011 ďakujem, áno má vedúcu, tam sa to riešilo hneď ale nevyriešilo sa nič, aj sa robil krik aj všetko ale pokračuje to ďalej
@koniarova ako môžeš čítať riešilo sa to aj so svokrou aj s poštárkou ale pokračujú v tom ďalej, môžeš na nich kričať koľko chceš je to bez dôkazov

koniarova
23. okt 2024

Akože bez dôkazov? Veď píšeš,že ti to svokra prinesie? Doporučený list ako preberie?

jvasenka
23. okt 2024

tak jedine ako tu bolo spomenuté TO -možné zneužitie osobných údajov.. prip ak svokra preberá doporučenú poštu za muža dopátrať sa k doručenke a koho podpis je na nej- to už by malo byt viac ako tvrdenie proti tvrdeniu nie?
prip mi ešte napadlo si zriadiť pobox na pošte?

koniarova
23. okt 2024

Balík ako preberie? Veď tam treba podpis?

simca06022011
23. okt 2024

tak opakovane... znovu za veducou, nic sa nezmenilo, vasa zamestnankyna si robi co chce=dorucuje listy kam chce, kam s tym mam ist dalej? Mam ist na policiu, do BB? Kam? chcete prist o pracu vsetky nebodaj? Samozrejme hned pisomnu staznost jej dat podpisat, ze prevzala a ziadaj v nej aj odpoved na nu. Ak nic tak toto s prebratim od posty, posles vyssie..

Mate schranku, nedoporucene posty predsa moze hadzat tam, doporucene nema co niekto iny preberat a tym padom dokazy mas = nie je tam vas podpis s muzom.

autor
23. okt 2024

@koniarova dá jej ho podpísať a podpíše našim menom
@jvasenka ja som vždy doma takže to není problém ale zistím ďakujem
@simca06022011 ďakujem

koniarova
23. okt 2024

Tak si vyziadaj potvrdenie,že si to podpísala ty. Určite keď napíšeš na oficiálnu stránku posty,riešiť to budú. S odpovedajú do pár minút.

koniarova
23. okt 2024
patus_2
23. okt 2024

Neposielať sťažnosti emailom, ale pekne doporučene na adresu uvedenú na internete. Musia vám odpovedať. Aj na dorucovatelku a aj na veducu. Nerozumiem ako je toto možné, určite si pošta kvôli jednej zamestnankyni nechce urobiť škandál niekde v občanovi za dverami...

saraxyz
23. okt 2024

Mne raz poštárka otvárala zásielky. Som sa bola sťažovať. Vedúca s ňou bola kamoška. Tiež povedali, že to je tvrdenie proti tvrdeniu a na mesiac mi zriadila post box. Potom našu pani poštárku vyhodili a odvtedy mám pokoj. Nedá sa vám zriadiť p.o.box, alebo post box?

autor
23. okt 2024

@koniarova presne cez toto to riešim ale ďakujem
@patus_2 písala som aj doporučené aj mail. Vždy odpovedali aj to prešetrovali ale riešenie neprišlo
@saraxyz pôjdem zistiť ďakujem

eliska13
23. okt 2024

Tá mužova pošta má akú dorucovaciu adresu k vám domov či matke?prečo klame, že môže prevziať mužove zásielky?Napísať na postu do BB, že ešte raz sa to stane budeš kontaktovať media

autor
23. okt 2024

@eliska13 všetko je na adresu k nám

lucka1904
23. okt 2024

Skús si objednať tovar z nejakého sexshopu, že či sa svokra potom ešte opováži niečo otvoriť

bonboniera
23. okt 2024

Autorka prepáč radu nemám ale normalne som sa nasrala aj za teba … pekne ich dojeb všetky s prepáčením toto krajšie ani neviem povedať 🤬

simca06022011
23. okt 2024

ja hlavne nechapem co svokra z tohto ma, ze robi nervy, ked si nezelate aby vam brala postu :D

enusamt
23. okt 2024

Akoze nemas dokazy? Svokra podpisuje za vas? - sfalsovane podpisy..
Plus - splnomocnenie mas ty a nie ona