Kde majú najväčší a najkrajší výber svadobných šiat?

natalia_lowi
13. júl 2021

Ahojte,
Kde majú najväčší a najkrajší výber svadobných šiat? Máte skúsenosť? Plus aké sú ceny za požičanie?
ĎAKUJEM

nafka0483
13. júl 2021

@natalia_lowi A co tak napisat aspon mesto? Ine ceny budu mat v Stropkove a ine v Bratislave.

nafka0483
13. júl 2021

Len tak "zo zaujimavosti" si tipnem, ze Bratislava - to len ako taky test, pretoze doteraz v kazdom prispevku, na ktory som narazila, kde nebola uvedena lokalita, tak to bola Bratislava - tak som zvedava ci sa to potvrdi, alebo hladas inde.

sisa_s
13. júl 2021

@natalia_lowi pozri salon Irian Sam, v SNV aj v BA maju predajnu, na internete si vies pozriet kolekcie a ked napises email s danymi satami, napisu ti ceny 🙂 maju aj lacnejsie, aj drahsie, neviem, aky mas rozpocet

ruzasipova
13. júl 2021

@nafka0483 Toto som si aj ja vsimla. A neviem, ci je to ignoraciou ostatnych alebo “dolezitostou” ludi zijucich tam.

nafka0483
13. júl 2021

@ruzasipova Netusim, to je uz taky moj sukromny prieskum, som zvedava aka lokalita to bud eteraz, lebo zatial je to 28:0 pre Bratislavu. A casto je odpoved: "samozrejme, ze Bratislava" - ako keby to bolo uplne jasne, ze ani nemusim spomenut mesto ak ide o BA (pochopila by som v skupine o BA, nie vseobecne na MK ktory je celoslovensky).

janka2501
13. júl 2021

myslim ze v galante, brala som dcera na 1.sv.prijmanie, a mali tam neskutocne nadherne saty...