Ahojte, prosím vas kde kupujete podprsenky s veľkým kosikom? Potrebujem podprsenku 75F a neviem nikde nájsť veľký košík, maly obvod, už som zúfalá.. všade majú len veľký košík, veľký obvod
take cislo by mal mat aj lindex ak si ozaj spravne merana. ja mam kosik G/H, to uz je ina sranda. kedysi astratex, teraz som sa odtrepala do Prahy do specializovaneho obchodu a az teraz viem, ake to je, ked podprsenka fakt sedi... ale kym som mala E/F tak lindex
Ja už roky triumph. Drahé ale podprsenka vydrží a drží 😉
Mám rovnaký košík, buď značka Hunkemoller cez about you alebo v parndorfe alebo mala som aj Etam ale tu na SVK nemajú taký range veľkosti.
Nasla som astratex, dakujem😊 Po pôrode budem potrebovať ešte väčšiu veľkosť pravdepodobne G-H, takže už som bola zúfalá😂
Z astratexu mám asi 3-4 podprsenky a teda moc kvalitné nie sú a to mám rôzne značky, tak priprav sa že dlho ti asi nevydržia 😊
Bonprix minimizer sú dobre
Pozri zalando, značka mark&spencer
triola..sú drahšie ale dobré a vydržia dlho..presne ako ty nosím 75F
Za mňa top obchod Attractiv v BA, konečne mám dobrú podprsenku a bez bolesti a otlacania. 75G košík.
Tesco - bola som príjemne prekvapená, že tam človek bez problémov nájde aj F/G s menším obvodom. Vo výpredaji som dokonca takéto kúpila za 7€.
@tanyan tak v tescu som nenašla zatiaľ ani raz veľkosť čo by mi bola😁 košík ano, obvod veľký..možno som len nemala stastie
Tesco. Mám G, kedysi som objednávala z astratexu, ale tieto mi sedia viac. 🙂
Triumph
Bonprix
Ja keď som mala hentake veľké prsia som musela ísť kvôli zdravotným problémom na zmenšenie pŕs a som veľmi spokojná
@lucia851 intenzívne nad tým premýšľam. Po pôrode hneď ako budem môcť, mam v pláne to riešiť.. Mam len 20 a moja chrbtica je na tom už teraz veľmi biedne 😁
bonprix alebo astratex za mna