Kde kupujete väčšie podprsenky?

2. dec 2022

Ahojte, prosím vas kde kupujete podprsenky s veľkým kosikom? Potrebujem podprsenku 75F a neviem nikde nájsť veľký košík, maly obvod, už som zúfalá.. všade majú len veľký košík, veľký obvod

nerienpagan
2. dec 2022

bonprix alebo astratex za mna

missviolet
2. dec 2022

take cislo by mal mat aj lindex ak si ozaj spravne merana. ja mam kosik G/H, to uz je ina sranda. kedysi astratex, teraz som sa odtrepala do Prahy do specializovaneho obchodu a az teraz viem, ake to je, ked podprsenka fakt sedi... ale kym som mala E/F tak lindex

mravenek
AMBASÁDORKA
2. dec 2022

Ja už roky triumph. Drahé ale podprsenka vydrží a drží 😉

kris_tin257
2. dec 2022

Mám rovnaký košík, buď značka Hunkemoller cez about you alebo v parndorfe alebo mala som aj Etam ale tu na SVK nemajú taký range veľkosti.

autor
2. dec 2022

Nasla som astratex, dakujem😊 Po pôrode budem potrebovať ešte väčšiu veľkosť pravdepodobne G-H, takže už som bola zúfalá😂

kris_tin257
2. dec 2022

Z astratexu mám asi 3-4 podprsenky a teda moc kvalitné nie sú a to mám rôzne značky, tak priprav sa že dlho ti asi nevydržia 😊

victory7897
2. dec 2022

Bonprix minimizer sú dobre

dagmaraspi
2. dec 2022

Pozri zalando, značka mark&spencer

1angelika
2. dec 2022

triola..sú drahšie ale dobré a vydržia dlho..presne ako ty nosím 75F

kati301
2. dec 2022

Za mňa top obchod Attractiv v BA, konečne mám dobrú podprsenku a bez bolesti a otlacania. 75G košík.

tanyan
2. dec 2022

Tesco - bola som príjemne prekvapená, že tam človek bez problémov nájde aj F/G s menším obvodom. Vo výpredaji som dokonca takéto kúpila za 7€.

autor
2. dec 2022

@tanyan tak v tescu som nenašla zatiaľ ani raz veľkosť čo by mi bola😁 košík ano, obvod veľký..možno som len nemala stastie

evamea
2. dec 2022

Tesco. Mám G, kedysi som objednávala z astratexu, ale tieto mi sedia viac. 🙂

tanyan
2. dec 2022

Mám doma 75F nepoužitú čiernu vystuženú bez kostíc s visačkou za 4,50 (v rámci BB/ZV osobný odber). Fotka z netu...

barbie1981
2. dec 2022

Triumph

lucia851
2. dec 2022

Bonprix

lucia851
2. dec 2022

Ja keď som mala hentake veľké prsia som musela ísť kvôli zdravotným problémom na zmenšenie pŕs a som veľmi spokojná

autor
2. dec 2022

@lucia851 intenzívne nad tým premýšľam. Po pôrode hneď ako budem môcť, mam v pláne to riešiť.. Mam len 20 a moja chrbtica je na tom už teraz veľmi biedne 😁

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz