Ahojte, po zime nám prišla jar a treba vymeniť obuv, pozerám už asi týždeň aj na internete aj po obchodoch tenisky ale zatiaľ nič moc, preto kde kupujete jarné topánky/tenisky? Také lacnejšie, na značkové veľmi nemám čiže ideál pekne a lacné(je mi jasné že nevydržia viac sezón), hľadám hlavne čierne obyčajné tenisky, niečo také ako na obrázku ale v čiernom, nevideli ste niekde?
@vava_1994 a zo sheinu sú v normálnom stave? Ešte som neobjednávala
Ano, krstná si tam objednavala aj čižmy a podobné, pozeraj aj fotky od ľudí, čo im to prišlo ale väčšinou v pohode..ved predsa len skoro všetky tenisky sa vyrábajú v číne či už je to nike alebo adidas..
Ja si aj oblečenie kupujem a vždy pekné ako na obralzku a za 10 dni to od objednávky dorazilo😊
decatlon, majú aj drahé, ale aj kvalitné lacné, my sme kúpili za 15 eur, naozaj pekné a mali aj za 10 eur
kupujem na playersroom. je to madarsky eshop a oproti slovenskym ma brutal ceny 🙂
Sportissimo alebo Decathlon. Vlani som nahodou kupila v Tescu F&F
Ja len toľko, ze velakrat práve tie značkové vyjdu lacnejšie ako cinske...sinsay ma cenovo rovnako tenisky jak napr puma v zlave..... Momentalne maju zlavy kadekde, ci cez eshopy alebo rovno v predajni...
Ja zas topánky musím mať kožené s kvalitnou stielkou. Nohy mám len jedny, nosia celú váhu, v teple majú tendenciu opúchať. Radšej pokukat zľavy na e-shopoch ako nejaké lacné cinany.
Tamaris
CCC alebo Deichmann čínsky obchod alebo cez net.
TheStreets tam nakupujeme aj pre malého , za kvalitnú obuv si radšej priplatím... shein je veľké nič a spodeček ...
aj na imode mavaju podla mna pekne kusky, ktore nie su drahe a co to aj vydrzia. sama mam od nich par topanok a v pohode
Táketo podobné som mala od číňancov, ale to bolo tak 5 rokov dozadu aj😕skús pozrieť na shein, tam takých nájdeš veľmi veľa😁