Ahojte, odjakživa mám malé prsia, ale v posledných mesiacoch ako som schudla sú mi aj Áčkové košíky veľké. Mám rada push up-ky a teraz mám problém zohnať takú ktorá mi nie je veľká. Predtým som si vedela kúpiť v HM ale teraz nič nemajú a to som pozrela vo viacerých mestách, takisto Tezenis na ktorý som sa spoliehala.. Nechcem nosiť braletky, tých mám dosť ale to si dám tak doma ale nie keď niekam idem. Moje sebavedomie ide do bodu mrazu..
astratex si natukaj, tam maju vsetky velkosti a milion druhov.
@simca06022011 majú aj kamenny obchod? Tam som raz objednávala sexy prádlo na Valentína a tiež som posielala naspäť lebo nesedelo.
Pozri lindex
@blondinka95 prave v tom tezenise by si nasla. Maju aj AA velkosti. To su tie naozaj mini
HM kedykolvek tam pridem mam pocit ze nevideli poriadne kozy 🤣☝️same mini pidi podprsenocky
@blondinka95 urcite nemaju, ved si pozri na nete. Treba si viac kusov, viac druhova a velkosti poobjednavat a skusat. Nemas sancu inde viac druhov nakupit ako tam z eshopov. A kamenne obchody ak chces, tak nejake co sa specializuju na spodne pradlo, kde ti predavacka vie aj poradit/objednat. na taketo male prsia, si kamoska kupuje podprsenky s gel.vypchavkami, pretoze ona sa "smeje" ze kosiky uz do minusu by jej mali ist. Tiez musi proste len skusat. Dcere kupujem v lindexe ale ona skor take tielkvoe, braletkove.. tak mozes aj tam skusit, aj v kazdom takomto obchode, mne vsetky tie podprdy tam pridu rovnake, strihmi, velkostami... . Ale podla mna je specializovany obchod na podprsenky (hlavne ak chces nejake pekne/luxusne) jedina moznost.
Pozri si zn. Lormar double push-up.
Mam 75a a kupujem v h&m, tam vzdy maju na tie moje lentinky 😀
V Pepcu v detskom oddeleni :D
Tezenis
Lormar z internetu alebo new yorker
HM a Victorias secret
Normalne v obchode 🙂 Ak natrafim na taku ktora sa mi paci vacsinou maju aj moju velkost. Skor si myslim ze zienky s vacsimi prsiami mavaju s tymto problem.
@blondinka95 reserved kupujem dcerke
Skusim ozivit temu. Kde kupujete podprsenky na naozaj male prsia, ktore visia, hore v podstate nemam objem. Velmi vykrojene podprsenky mat velmi nemozem, lebo z takych sa mi akoby koza prelieva, vacsie cisla mam zas prazdne. Push-upky vobec nechcem. Chcem dobre padnucu nie prilis vystuzenu podprsenku. Kde, prosim vas, kupujete? Na cene mi uz nezalezi. Dakujem
Doplnim, ze idealne v BA
@blondinka95 teda calzedonia nie tezenis