Kde kupujete plavky, keď máte bujnejšie poprsie?

kornelia
6. máj 2013

Otázka je daná v nadpise 😖 .
Poradte prosim, kde kupim plavky pre vacsie prsia, ktore aj pekne drzia a nevyzeraju ako pre stare babky. Doteraz som kupovala v Litexe, s nimi som bola najviac spokojna, ale stale som nenasla ten naj naj naj strih, ja neviem.
Dalsia otazka je, nosite horny diel plaviek aj bez ramienok? Velmi sa mi paci tento typ plaviek
http://www.rajpradla.sk/damske-dvojdielne-plavk...

Ale ked som si podobne skusala v obchode, tak vobec nedrzali, ani uviazane, a bez uz vobec, proste ja neviem, je nejaka moznost mat plabyk bez ramienok, alebo sa toho mozem vzdat.

Presne neviem moju velkost, lebo kolko podrpseniek, kolko znaciek, tolko velkosti. Ale pravdepodobne to bude cca 85D alebo E. Nieco medzi tym 😀 .
Spomedzi podprseniek mam najradsej Krisline, ale su dost drahe, takze mam len par kuskov na von, doma nenosim take znackove, lebo to by som sa nedoplatila. Budem rada, za kazdu radu, za kazdy vyskusany strih ci link, dakujem.

zivika
6. máj 2013

@kornelia velmi dobra otazka a tiez ma velmi zaujima odpoved 🙂 ja nosievam mimo tehu 80E, teraz 85E a problem mam nielen s plavkami, ale aj s podprsenkami (momentalne riesim nejaku peknu na kojenie, nech to nevysi 😀 , ale to je ina tema...) inac osobne si myslim, ze plavky bez ramienok si sice mozu dovolit aj zeny s vacsimi prsiami, ale so silikonovymi, lebo pekne drzia aj bez podpory... prirodzene velke prsia v takych plavkach nevyzeraju dobre... 😒

barcelona94901
6. máj 2013

ebay

mawka
6. máj 2013

tak to bude 85DD ako mam ja a tiez ako @barcelona94901 na ebayi.
mne sedi na 85DD tento strih
http://www.landsend.com/pp/womens-beach-living-...

zivika
6. máj 2013

@luciask ale my chceme bikinyyy 😅

nina8888
6. máj 2013

no ja som teraz tiez zhanala mam teraz 80F velkost a zohnala som plavky ktore sa mi celkom pačia a super mi držia ale su z ramienkami ja zase zbožnujem plavky zo šnurkou okolo krku ale to si teraz nemozem dovolit odpadol by mi krk... tie moje plavky som zohnala teraz v thriump maju novu kolekciu tam maju ... teda boli drahe na moje pomery ale bez plaviek v lete ... pridavam foto plaviek ten spodok je ako suknička ale da sa zo šnúrkami po bokoch stiahnut a pod tym je strih normalnych nohavičkových plaviek ... ta suknička je dobra potom na bruško ked bude velmi svietit slniečko 🙂

luciask
6. máj 2013

@zivika tak to mohla napisat zakladatelka temy hned v nazve, ja ked sa povie plavky, tak ma nenapadnu hned bikiny.

zivika
6. máj 2013

@luciask ved ja som ti to nepisala v zlom, nebud hned podrazdena 😉

luciask
6. máj 2013

@zivika Ved ja som sa tvojim prispevkom necitila podrazdena. Inak vidim, ze si na konci tehotenstva, takze ak planujes kojit, pockala by som s nakupom plaviek este kym nezacnes kojit- prsia sa mozu este zvacsit aj o cislo hore.

zivika
6. máj 2013

@luciask to som rada 🙂 no, momentalne sa ani plavky nechystam kupovat, ale mam s nimi vecny problem, takze ma tema zaujala 🙂 pri prvom dietati sa mi inac prsia zvacsili hned na zaciatku a po porode vobec, tak dufam, ze aj teraz to tak ostane, lebo vacsie uz nechem 😅

1st_time_mum
6. máj 2013

kocky, od puberty sa mi len jedno leto podarilo zhodit, a tym padom aj podprda isla na 75 DD, inak cely zivot je to E, F, G.. Plavky urcite triumph, su sice drahsie ale kvalitne, a najnovsie co sa tyka podprd, tak ma velmi milo prekvapili Marks And Spencer. Maju novu radu DDplus a idu az po G, H kosiky, a su super 🙂 a nie velmi drahe (lacnejsie ako triumph) a kvalita je porovnatelna.. plavky bohuzial, to je uz tazsie, lebo Triumph (aspon ten v Avione BA) velmi ryxlo vypreda tych par kusov a potom uz neni nikde nic...

pollyanna
6. máj 2013

skuste znacku triola...maju aj podprsenky a v tych istych strihoch potom aj plavky a da sa nakombinovat podprsenka zvlast a nohavicky zvlast

barcelona94901
7. máj 2013

@kornelia ako som napísala ebay ,plávky,prádlo ,všetko
poznám svoju uk,usa,eu veľkosť, tak neni problém ani na stránkach ,tam skor to poštovné treba pozerať
a ja mám tiež rada aj : http://www.marksandspencer.com nielen pre deti,veru aj dámske vecičky,vrátane plaviek sa daju nájsť

a k tým veľkostiam :
http://www.spravnapodprsenka.cz/dulezite/kalkul...

kornelia
autor
7. máj 2013

@luciask hej,mohla som upresniť,prepáč,len mi prišlo,že ked riešim prsia,snáď bude každý hneď myslieť na bikiny,xi.

kornelia
autor
7. máj 2013

@nina8888 tie plavky su nádherné,páči sa mi aj strih podprsenky.Tiež milujem viazanie za krkom,ale ako pises,bolel ma z toho krk,takže musím tie druhé.

kornelia
autor
7. máj 2013

@mawka áno tuším to bude moja veľkosť,problém je vždy s kolisavou váhou,lebo ked chudnem,ide to z pŕs na nešťastie môjho manžela,xi.Ale ked priberiem troška tak to zistím hneď na podprsenke tiež.

kornelia
autor
7. máj 2013

@barcelona94901 na ebay som doteraz nemala odvahu,nejak som bola nedoverciva,ale chcem to skúsiť.

kornelia
autor
8. máj 2013

@mawka Porad mi prosim ta este ako mam hladat velkost, lebo na tych zahranicnych strankach nemaju 85DD, ale fest nieco ine a teda neviem vobec co si vybrat.
Ja som pozerala aj na ebay, ale tam je tiez uplne ine cislovanie, tak neviem 😖

mawka
8. máj 2013

@kornelia v US cisle mas/mame 38DD to je nasa 85 DD a ja chapem, mne kazde kilo citit na prsiach, resp. v podprdke. preto som bola cela happy, ked som narazila na DD, lebo sa tam zmesti aj ked priberiem, ale sedi aj ked co to schudnem 🙂 a ked mam take ze chudnem viac, tak mam doma v sufliku aj D podprdu.

kornelia
autor
8. máj 2013

@mawka No na tej stranke co je vyssie som si dala vyratat velkost a veru ze mam vacsiu 😀 , ale zasa som vo faze chudnutia, tak uvidime, uz teraz citim troska zmenu, takze este pockam par tyzdnov, az potom budem objednavat. . Ale vela pomohli tie tabulky na miery.

mawka
8. máj 2013

@kornelia prosim ta, mne tam vysla uplne mega velkost, som si podla toho kupila podprdu a jednak ma silno tlacila pod prsiami a kosicky boli obrovske. takze objednavam podla seba, nie podla tabulky, ja sa poznam najlepsie. a navyse nie kazda zena ma dokonale stojate prsia a rovnaky tvar. hentie vypocty ma nastvali uz davnejsie 😀 😠

kornelia
autor
8. máj 2013

@mawka no ved prave, podla toho tam mam velkost 34FF 😀 ja neviem, nezda sa mi, ze by som mala take velke prsia zasa,no co, idem skusat. 🙂

mawka
8. máj 2013

@kornelia mne vyslo nieco podobne 😀 takze ma to rezalo v obvode a do kosickov by sa mi dali este jedny moje prsia 😀

rebeka1977
8. máj 2013

@kornelia ahoj, ja si kupujem z ebay-u, z anglickeho su velmi pekne zn.Freya, ale maju max.obvod 85cm, co je 38, kosicky az do F tusim, ale ta 85 mi pride dost tesna, mozno casom povoli...alebo ze by som ja tak zhrubla 😖 . No a podprdy uz len cez ebay rakusky, tam Triumph takmer polovicne ceny ako u nas a dost dobry vyber. Ak chces blizsie poradit, tak do posty prosim.

galiv
17. jún 2013

No o tomto by som tiež mohla písať ódy......ja si ani nepamatám, že by som mala veľkosť B, snáď iba keď som sa narodila, a teraz 80E, 75 F. Hroza, ak niekto vie kde na Slovensku rýchlo a správne objednať plavky, prosíííííííííííííííím dajte mi vedieť! Pekný Deń. Iva

lenka1528
19. jún 2013

ja som kukala na ebayi tie freya a všade mi píše že neposielajú na slovensko :/

lenka1528
19. jún 2013

a nemáte nejakú osvedčenú podprsenku bez ramienok, čo fakt drží ? nemyslím plavky, ale klasická podprda napr, pod šaty a tak

pollyanna
20. jún 2013

@lenka1528 triumph ma taku..drzi ako kliest

lenka1528
21. jún 2013

@pollyanna nejaký odkaz ? a ďakujem za odpoveď 🙂

pollyanna
21. jún 2013

ja som ju kupovala normalne v triumph obchode v avione v BA myslim, ze je to toto http://www.triumph.com/cz/sk/9568.html#.UcRoLD4...