Ahojte, odkiaľ kupujete plachty na posteľ? Také, aby po prvom vypratí neboli ako handry, ale zároveň cenovo dostupné.
@karhu len tie lidlove plachty su nam akesi kratke, na sirku aj dlzku, matrac 90x200, ta standardna velkost. No nasukam to nejak, ale ltt, take matrace tensie, co maju deti, sa mi az ohybaju, co to stahuje k sebe. No sadne si to potom...😅. Ale kvalitou v pohode, nerobia sa hned dierky.
@erikape24 ja som spokojná s týmito https://www.tegatextil.sk/Plachta-svetlofialova...
Ja kupujem postelnu bielizen i nepremokavé plachty z emi.sk a keď je v tescu akcia, tak farebne plachty. Inak mame i čosi z Ikei, ale tie len na kolísku a detskú postel. Dospelacke som ešte nemala.
Rodinnebalenie.sk - veľkosti si vyberieš podľa hrúbky matracu. A plachty sú pevné, oveľa hrubšie ako napr. z Lidlu, nikdy sa mi nepárali gumičky, ani nepovolili v sušičke. Ja kupujem už jedine odtiaľ.
Emi.sk
Emi pre mňa topka a majú aj rýchle dodanie
@erikape24 najjcastejsie v tescu, sem tam kupim v drahsom miestnom obchode su drahsie ale kvalitnejsie. Ja mam rada frote, bavlnene su mi neni prijemne.
@erikape24 emi.sk Slovenské výrobky. Kupujem tam aj obliečky z damašku a uteráky. Mávajú aj veľké zľavy