čaute kočeny, kde kupujete pekné kúsky pre deťúrence? 😁 ja mám doma 2ročné bobo a pubertiaka. Rada obliekam svojich chalanov moderne a cool ale keďže som doma musím šetriť čo sa oblečenia týka,lebo ma manžel priškrtí 😂😂😂
Coccodrilo
V sekacoch
Zara, mirau, bubbe, next, nieco malo h&m a reserved, pripadne pozeram na zalando
V sekacoch
Mám 8rocneho a 2rocneho-HM,Next brata mám v UK,keď sú vypredaje pošle linky a hor sa na akcie....
Aj ja som v tíme sekáče
@kiki68 Kukla som nemecku online stránku. Ty objednavaš cez nemeckú či Slovensku? Veľkosti sedia?
@riskoh cez UK stránky objednavaš? Nemôžeš tu dať jeden link? Keď máš teda. Kukla by som ďakujem
@sona96 aj ja..ale väčšinou netrafim také čo sa mi páčia
Nikdy som nechodila do sekáčov, no po tom, ako som minulý rok nevedela zohnať drobcovi bielu košelu s krátkym rukávom, obehla som aj tie. Ostala som veľmi milo prekvapená. Zohnala som aj košeľu, aj nohavice na svadbu a vzala som aj vetrovku Zara, či svetrík Benetton - ten bol dokonca ešte s visačkou 🙃 dokopy som neplatila viac ako 5€ 🤦🏻♀️
Za mňa Takko.
Reserved ma v poslednej dobe pekne veci pre deti...
@domiklik ano, len tam je to v poslednom case dost loteria s velkostami. Objednanych 4 triciek rovnakej velkosti. Jedno obrie, jedno ltt, dve vcelku sedeli 😂
A toto sa mi stalo asi 3x u nich uz 🤷♀️
@anonymous87 áno, ale toto je už všade, hm a lindex už ani nehovorím, ten už aj kvalitou išiel dolu... Reserved mi za tie peniaze príde kvalitou ôk, aj strihy malému sedia, ale áno je to lotéria, ale aspoň to viem na predajni vrátiť
Mne sedi 36, mam miery 85/61/85 a 163cm
Coccodrillo
Erstnings family za mna. Kvalita, cena a styl mi sedi, mame 2 rocneho chlapca