Ahojte žienky, idem sa poradiť.kde kupujete normálne tepláky pre vášho mužíčka? Zháňam pre môjho ale všade kde som zatiaľ pozerala sú všetky dole s patentom ale normálne bez patentu neviem nikde nájsť. Minulý rok som mu kúpila dvoje lonsdale a tie sú stále ako nové vôbec sa nezmolkujú sú perfektné a kvalitné. A sú dole bez toho patentu. A teraz skoro všetko s patentom no to mi nebude nosiť. Tak sa chcem opýtať kde by som mohla ešte pozrieť už som toho strašne veľa pozrela a nic som nenašla. Ďakujem za rady.
@mirka807 bola som všetky majú s patentom a velkost xxl vypredané väčšinou 😒
@chrobacik41 skus lidl shop 🙂 online maju kopu veci, co v obchode ani nemaju alebo je vypredane, pripadne este bonprix
@petamich pozerala som aj eshop a všetky tie vacsie velkosti nie sú 😒
@chrobacik41 ajaj :( mne sa celkom aj ten bonprix paci alebo aj tchibo ma dobre taketo veci
Ahoj. Ja ma presne ten isty problem. Naposledy som kupila muzovi aj synovi v Tako.... Bolo to to asi pred 4 mesiacmi, ale mali vsetky velkosti aj 2-3 farby 😉
@kristina.jo nechápem to ako keby teraz vyrábali len teplaky s patentom tak mi to pripadá ale tie klasické bez patentu že vôbec 🙄
@petamich Presne tak, bonprix v tejto dobe najlepšie. Ja od marca nakupujem tam. Nebehám kvoli handrám na doma po obchodoch. A teplákov tam majú kopec s patentom aj bez. Minule som riskla a kúpila som manželovi aj rifle. Uvidíme koľko vydržia, ale sedia super. Aj z Lidl-shopu máme dobré veci.
@chrobacik41
@chrobacik41 sportisimo má veľký vyber. S patentom aj bez.
mark and spencer e shop
@chrobacik41 tiež neviem kúpiť pánske tepláky..Buď majú slim strih a ak nie tak sú zvnútra pocesane a v Tom by mu bolo už teplo..
Ahoj, tiez sa tu pripnem, lebo riesim rovnaky "problem". Manzel nechce ani vidiet teplaky s patentom a mam pocit, ze uz nikde nepredavaju bez patentu. Naposledy som kupovala niekedy v januari v Lee Cooper a odvtedy neviem nikde zohnat bezpatentove.
A pod stromcek si zelal nove teplaky 😐
@mirka807 @chrobacik41 posledne roky kupujem teplaky len v tchibe,velkosti dostatocne a realne,ceny primerane a hlavne pohodlne a manzelovi sa pacia. Zasobujem uz aj svagra,deda a vacsinu panskeho osadenstva na vianoce :D pre lepsiu cenu odporucam sa tam zaregistrovat - zadara dodanie a kopa zliav
@kyvetka ďakujem, už som pozerala a teplaky tiež na patent sú tam ani jedny bez patentu neviem či sa prestali vyrábať alebo čo
@chrobacik41 Lonsdale tepláky sa dajú kúpiť na Sportsdirect.com ( dovoz z Anglicka cca 12 eur). Treba spraviť väčšiu objednávku aby sa to oplatilo. Ale aj iné značky sú tam lacnejšie. Platbu stiahnu kartou a príde to 7-10dní
Miletička
Ja nechcem vyzerať že robím reklamu, ale už skoro všetko kupujem na sportissime.. 😅 (už som pár krát niekomu tu vravela aj čižmy pre deti som kúpila, aj tenisky a tak) podľa mňa majú super výber a ceny.. muž si odtiaľ tepláky moc obľúbil.. ale má aj z Lidla a decathlonu..
https://www.sportisimo.sk/lotto/dinamico-iii-pa...
Napr tieto sú bez patentu..
@chrobacik41
Skus Atlas for Men. Mama tak kupuje tatovi a ma troje odtiaľ bez patentu 🙂
V C&A som videla aj bez patentu.
@jana_eyre_2 dakujem ale nie je velkost xxl a to je problém aj s mikinami v tejto velkosti 😒
@chrobacik41 skus kuknut lidl 🙂